Lista: De bästa kontorshotellen i Örebro

Välkommen till yta.se lista över utvalda kontorshotell i Örebro. Som Sveriges största förmedlare av kontorshotell har vi tagit fram en lista där ni kan jämföra och hitta rätt bland utbudet av kontorshotell i Örebro.

Genom vår matchningstjänst kontorshjälpen hjälper vi företag jämföra bland kontorshotell i Örebro för att hitta just det alternativet som passar bäst. Vi är med i hela processen från att ge input på ert nuvarande avtal, söka fram förslag på kontorshotell, jämföra alternativen tillsammans med er, och slutligen i förhandlingar för att ni ska kunna få den bästa möjliga hyran.

Populära Kontorshotell i Örebro


MyOffice | Stenbackevägen 6, Örebro

myOffice ligger inom ett kort promenadavstånd till centrala Örebro och är en modern konferensanläggning och kontorshotell. Här får du ta del av event och nätverk i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö. Ett hus, en app, 1000 möjligheter. Våra ledord är: Generositet Innovation Flexibilitet Tillväxt

Creative House | Älvtomtagatan 12, Örebro

Hive | Nikolaigatan, Örebro

För fler alternativ på kontorshotell i Örebro - prata med en av våra kontorsexperter idag!

Vi hjälper er hitta rätt kontor

En av våra experter hjälper er kostnadsfritt att jämföra alternativ

Få hjälp

Marknaden för kontorshotell i Örebro

I Örebro så finns det 16st kontorshotell fördelat på 10st kontorshotellsoperatörer. Uppskattningsvis finns det runt 20 000kvm kontorshotell i staden. Örebro är därmed en av Sveriges 10 största städer för kontorshotell.

Kontorsmarknaden i Örebro

Kontorsmarknaden i Örebro är en del av den större kommersiella fastighetsmarknaden i regionen. Örebro är den sjätte största staden i Sverige och är en viktig region för företagande och industri.

Den kommersiella fastighetsmarknaden i Örebro består av olika typer av fastigheter, inklusive kontorsbyggnader, industribyggnader, lagerlokaler och detaljhandelsfastigheter. Kontorsmarknaden i Örebro är särskilt viktig för företagande eftersom staden fungerar som en central knutpunkt i regionen.

Enligt senaste rapporter från fastighetsrådgivare som CBRE och Newsec, är kontorsmarknaden i Örebro stabil och efterfrågan på kontorslokaler fortsätter att vara hög. Det finns flera faktorer som bidrar till detta, såsom Örebros geografiska läge, goda kommunikationer och tillgång till en utbildad arbetskraft.

När det gäller hyresnivåer och vakansgrader så har de varierat över tid och beror på en rad olika faktorer såsom ekonomiska konjunkturer, företags- och arbetsmarknadsutveckling, byggnadsålder och tillgänglighet.

Sammanfattningsvis är kontorsmarknaden i Örebro en viktig del av den kommersiella fastighetsmarknaden i regionen och den förväntas att fortsätta vara attraktiv för företagande och investeringar.

Hur fungerar ett kontorshotell i Örebro?

Kontorshotell går ut på att en operatör, så som MyOffice, hyr en större lokal av en fastighetsägare i Örebro och hyr sedan ut mindre delar till enskilda företag. Företagen delar på gemensamma ytor så som mötesrum, konferensrum, pentry och lounge. Som hyresgäst får man tillgång till en professionellt driftad lokal som du slipper ta hand om själv, samtidigt som priserna är låga och avtalstiderna är korta.