Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Generöst kontorshotell i hjärtat av Täby!

Kanalvägen 15, Roslags Näsby, Täby

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  89 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Kanalvägen 15, 17 intill Roslags-Näsby station. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. På Kanalvägen erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, samtliga med tillgång till konferensrum, pentry, WC samt flertalet gemensamhetsutrymmen.

  Just nu finns det ett större kontorsrum om 89kvm ledigt.

  Från adressen finns det direkt närhet till Roslags-Näsby centrum, flertalet serviceområden samt restauranger. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter via busstrafik alternativt Roslagsbanan. Från adressen är det endast 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje.

  Vill du ta ditt företag till nästa nivå? - Varmt välkommen till gemenskapen på Kanalvägen 15 och 17.

  Vid intresse, kontakta ansvarig förvaltare för visning samt mer information!

  Övrigt

  First Office är en del av Klövern. Klövern är ett fastighetsbolag med inriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet värderas till 40,4 miljarder kr samt består av en total uthyrningsbar yta på 2 964 tkvm. Allt förvaltas av vår egen personal som uppgår till 234 anställda, lokalt baserade i varje stad. Klövern är börsnoterat och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vårt motto är att var dag underlätta kundens vardag.

  Kommunikationer

  Bra kommunikationer med närhet till både bussar och Roslagsbanan. Fastigheten ligger alldeles intill Roslags-Näsby station (Roslagsbanan). 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje.

  Parkering: Parkering finns i anslutning till byggnaden.

  Närservice

  Fastigheten ligger intill Roslags-Näsby Centrum med flertalet restauranger, café och närlivs. I fastigheten ligger Itrims motionsanläggning, företagshälsovård, tandläkare samt café med dagens lunch.

  Fler foton

  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna