Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Stort rum på kontorshotell

Kanalvägen 15, Roslags Näsby, Täby

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  89 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum hos oss på Kanalvägen 15, 17 intill Roslags-Näsby station. Här erbjuds rum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. Varmt välkommen till gemenskapen på Kanalvägen. Kontakta oss för mer information.

  Lokalens utforming

  På Kanalvägen erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, samtliga med tillgång till konferensrum, pentry, WC samt gemensamhetsutrymmen.

  Kommunikationer

  Från adressen finns det direkt närhet till Roslags-Näsby centrum, flertalet serviceområden samt restauranger. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter via busstrafik alternativt Roslagsbanan. Från adressen är det endast 5-10 min promenad till Roslags-Näsby trafikplats med busstrafik till Vaxholm, Vallentuna, Norrtälje.

  Parkering: Parkering finns i anslutning till byggnaden.

  Närservice

  Fastigheten är belägen intill Roslags-Näsby Centrum med flertalet restauranger, café och närlivs. I fastigheten finns Itrims motionsanläggning, företagshälsovård, tandläkare samt café med dagens lunch.

  Fler foton

  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 89 m², på Kanalvägen 15, Täby

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna