Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Som ett hotell fast för företagare

Hörnåkersvägen 10, Ensta, Täby

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  14 - 19 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Hyr kontor i ett av Täbys mest etablerade kontorshotell. Flexibla och ljusa rum med 1-2 arbetsplatser. Flexibla avtalslösningar från tre månader. Fri tillgång till konferensrum, parkeringsplatser med uttag för värmare, och en servicenivå inte många andra kontorshotell kan erbjuda. Har du vägarna förbi är du är alltid välkommen att besöka oss. Välkommen till Solliden Kontorshotell i Täby!

  Målgrupp

  Som ett hotell fast för företag

  Det är både bekvämt och praktiskt att jobba och driva företag på kontorshotell. Och faktiskt billigare än man kan tro även om man jämför med att hyra traditionella kontorslokaler.

  Här i våra luftkonditionerade lokaler kan du koncentrera dig på att driva ditt företag medan vi sköter resten runt omkring. Vi svarar i telefon och sköter posten. Det finns alltid kaffe i kaffebryggaren och kopieringsmaskinen fungerar alltid. Tar du hit kunder så finns ett fint mötesrum.

  Nätverk och jobbarkompisar får du på köpet.
  Det bästa med att ha sitt företag på ett kontorshotell är nog kontakten med de andra företagarna i huset. Som småföretagare vet du värdet av att bara ha någon att äta lunch med.
  Här finns företag från en mängd branscher och inte sällan hittar man kontaktytor som kan vara hur värdefulla som helst. Då och då hittar vi på grejer tillsammans som golfturneringar, och vinlotteri.

  Lokalens utforming

  Konferensrum
  Konferensrummet har plats för upp till 12 personer och är fullutrustat med projektor, konferenstelefon och annat du behöver för ett effektivt möte.

  Rum från 3900 kr / mån
  Kontorshotellet har 39 rum som ger mellan 39 och 50 arbetsplatser. Rummen är 10, 14, 19 och 29 kvm stora. Vi har ett grundpris för själva rummet. Vill du bara ha ett rum går det bra. Önskar du mer service finns tillval du kan göra.

  Om fastigheten

  Service som ingår i hyran
  I bashyran ingår förutom ditt kontor fri tillgång till ett välutrustat konferensrum för 12 personer och ett ljust och trevligt lunch- och fikarum. Med våra tilläggspaket kan du utöka servicen med receptionstjänster, bredbandsuppkoppling, kontorsmöbler med mera.

  Room service
  Precis som på hotell för människor så kan vi erbjuda precis den servicenivå du vill ha. Receptionen är bemannad under kontorstid och underlättar din vardag.

  Telefontjänst
  Solliden Kontorshotell har en modern växel där du kan använda ditt eget telefonnummer eller välja ett från vår egen nummerserie. Vi har ett bärbart system som fungerar på hela området, såväl på kontorsrummet som fikarummet eller balkongen. Ett samtal går först till ditt rum. Om ingen svarar efter ett antal signaler, kopplas det automatiskt över till växeln. Vi svarar då med ditt företagsnamn och tar emot och lämnar meddelanden. Bredbandstjänsten är en del av kommunikationspaketet.

  Bredband
  Kontorhotellet är utrustat med en 100 mbit/s fiberanslutning. Vi står för all säkerhet och du behöver bara koppla in din dator och köra. Har du speciella önskemål eller krav kan vi säkert tillgodose dessa.

  Poolbil - 300kr / dag
  Behöver du en bil för en dag så står en VW UP här och väntar. Du bokar den i receptionen och kostnaden är 300 kr/dag inkl allt.

  Kommunikationer

  Parkering: Precis intill busshållsplats.

  Närservice

  Fri parkering.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna