Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Ledigt kontorsrum om 15kvm beläget i trevligt kontorshotell i populära Täby!

Enhagsvägen 7, Ensta, Täby

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  15 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Är du trött på att sitta hemma och jobba? Vill du träffa andra företagare och ta en kaffepaus? Hyr då kontorsrum av oss på Enhagsvägen 7! Här erbjuds kontorsrum i inspirerande företagsmiljö med andra företagare på attraktiv adress med närhet till det mesta. På Enhagsvägen 7 erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, allt från 9 kvm till 35 kvm.

  Just nu finns det lediga kontorsrum i storlekar om ca 9 -12 kvm. Utöver ett separat rum erbjuds du som hyresgäst tillgång till konferensrum, pentry, WC samt flertalet gemensamhetsutrymmen. Vill du ta ditt företag till nästa nivå? - Varmt välkommen till gemenskapen på Enhagsvägen 7.

  Vid intresse, kontakta ansvarig förvaltare för visning samt mer information!

  Övrigt

  First Office är en del av Klövern. Klövern är ett fastighetsbolag med inriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet värderas till 40,4 miljarder kr samt består av en total uthyrningsbar yta på 2 964 tkvm. Allt förvaltas av vår egen personal som uppgår till 234 anställda, lokalt baserade i varje stad. Klövern är börsnoterat och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vårt motto är att var dag underlätta kundens vardag.

  Kommunikationer

  På Enhagsvägen 7 får ditt företag ett bra läge med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från adressen når man enkelt flertalet busshållsplatser, Täby centrum samt Roslagsbanan. Den bilburne har goda förbindelser i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning via E18.

  Närservice

  Närhet till Enebybergs centrum och Täby centrum med service som butiker, rastauranger och banker. Ca 4 km Postens Företagarcentrum på Kemistvägen 15.

  Fler foton

  Ledigt Kontorshotell om 15 m², på Enhagsvägen 7, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 15 m², på Enhagsvägen 7, Täby
  Ledigt Kontorshotell om 15 m², på Enhagsvägen 7, Täby

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna