Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Convendum - Co-working space - endast på Objektia

Vasagatan 16 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  10 - 3300 m²
 • Inflytt

  Omgående
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  4.0

Beskrivning

Convendum i Stockholm är ett Co-workingspace och erbjuder kontor, lounge och konferens med en kvalitet och service utöver det vanliga. Prova vårt...

Convendum i Stockholm är ett Co-workingspace och erbjuder kontor, lounge och konferens med en kvalitet och service utöver det vanliga. Prova vårt inspirerande Cowork Office eller ett eget Private Office. All service är inkluderad.

Genom Objektia erbjuder vi nu exklusivt att testa på våra medlemskap till halva priset under en månad - utan bindningstid. När du lämnar ett intresse genom Objektia får du tillgång till erbjudandet.
Målgrupp
MEMBERSHIP
Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.
Pris: från 11 950 SEK/månad.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.
Pris: från 280 SEK/timme.

BENEFITS
Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.
Lokalens utforming
CONVENDUM

Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.
Om fastigheten
På första våningen i Klara C på Vasagatan 16 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal restauranger och butiker.

Kommunikationer

Vi finns i direktanslutning till Centralstationen mitt i Stockholm city. Sedan januari finns Convendum på Regeringsgatan 48, ovanför MOOD Stockholm.

Fler foton

Ledigt Kontor om 10 - 3300 m², på Vasagatan 16 - Stockholm
Ledigt Kontor om 10 - 3300 m², på Vasagatan 16 - Stockholm
Ledigt Kontor om 10 - 3300 m², på Vasagatan 16 - Stockholm
Ledigt Kontor om 10 - 3300 m², på Vasagatan 16 - Stockholm

Upptäck området i närheten av denna lokal