Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Co-working till halva priset under första månaden - bara på yta.se

Regeringsgatan 48, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  10 - 500 m²
 • Inflytt

  Omgående tillträde.
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  9

  Beskrivning

  Convendum i Stockholm är ett Co-workingspace och erbjuder kontor, lounge och konferens med en kvalitet och service utöver det vanliga. Prova vårt inspirerande Cowork Office eller ett eget Private Office. All service är inkluderad. Genom yta.se erbjuder vi nu exklusivt att testa på våra medlemskap till halva priset under en månad - utan bindningstid. När du lämnar ett intresse genom yta.se får du tillgång till erbjudandet.

  Målgrupp

  MEMBERSHIP
  Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
  Pris: 4 995 SEK/månad.

  PRIVATE OFFICE
  Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.
  Pris: från 11 950 SEK/månad.

  CONFERENCE
  Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.
  Pris: från 280 SEK/timme.

  BENEFITS
  Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

  Lokalens utforming

  CONVENDUM

  Convendum möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Medlemskapet ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

  Om fastigheten

  På nionde våningen i MOOD Stockholm på Regeringsgatan 48 hittar du Convendum. Ett modernt workspace center med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Stureplan, i mitten av central business district med ett stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Hötorgets tunnelbanestation precis runt hörnet. Gångavstånd till Centralstation.

   Närservice

   MOOD-gallerian är endast en hissresa ner och erbjuder ett stort utbud av kaféer och restauranger samt shopping. Här är det nära till hela Stockholms innerstads stora utbud av närservice, allt från lämpliga lunchmötesplatser till gym och bank. Med en kort promenad tar ni er till Östermalm, Centralstation eller Kungsträdgården.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna