Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorsrum för 15 personer

Drottninggatan 86, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  50 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  72 dagar sedan

  Beskrivning

  KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
  Hörnläge med fönster i två väderstreck! Två kontorsrum om 23 respektive 27 kvm med pardörrar emellan. Kan med enkelhet öppnas upp till ett gemensamt kontor. Alternativt kan man nyttja ena rummet som kontor och det andra rummet som ett eget mötesrum/ konferensrum. Perfekt för tex en projektgrupp eller företag med behov att snabbt kunna växla upp eller ner i yta.
  Anor från sekelskiftet med vackra kakelugnar i båda rum, en fantastisk rymd och takstuckatur. Fyra fönster med djupa nischer skänker fint ljus i rummet.

  COWORKING SPACE
  Komplettera med arbetsplatser i vår coworking del. Här delar man arbetsplatserna med andra företagare och använder dessa platser för de medarbetare som oftast är ”ute på fältet” tex dina säljare eller konsulter. Att hyra coworking platser innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för tomma eller sällan använda arbetsplatser.

  FLEXIBILITET OCH FRIHET
  Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
  Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

  ALLT INGÅR
  Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

  PERSONLIG SERVICE
  Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

  NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
  Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

  MEDLEMSKAP
  Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic Hotels, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

  MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
  Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 10 personer i styrelsesittning.
  Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Om fastigheten

  Vacker och stilfull sekelskiftesfastighet men det tidstypiska detaljerna såsom högt till tak, stuckaturer och kakelugnar. Mycket representativa lokaler med kontorsrum/private offices, mötesrum kontorsplatser/ coworking spaces.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation, Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd

   Närservice

   Kontoret är bemannat måndag-fredag 08-17 och vår Kontorsvärd finns på plats för att hjälpa dig i din vardag och tar emot dina besökare, ordnar med mötesbokningar och catering med mera. Vi försöker tillgodose alla våra hyresgästers önskemål så långt det går.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna