Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell - Drottninggatan 86, Stockholm

Drottninggatan 86 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  5 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  4 av 4

Beskrivning

Företagsadress på Drottninggatan 86 Stockholm City från 525:-/månad.

FÖRETAGSADRESS
I vårt Företagsadress-Paket ingår:
– Företagsnamn på entréskylt
– Postfack, vi tar hand om din post och du hämtar den på kontoret eller vi vidarebefordrar den enligt dina önskemål till en rörlig avgift.
– Säker trådlös internetuppkoppling om du har behov av att arbeta en liten stund
– Tillgång till skrivare & scanner

ENKLA VILLKOR
– Tjänsten tecknas utan bindningstid
– Endast tre månaders uppsägningstid

QUICK OFFICE STOCKHOLM CITY - DROTTNINGGATAN
Vårt kontorshotell/coworking space erbjuder företag och organisationer kontorslösningar i vackra och representativa sekelskifteslokaler mitt i Stockholms City. Välj det moderna kontorslivet och kombinera med både kontorsrum och coworking platser till dina medarbetare.

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Vackra kontorsrum för dina medarbetare som oftast är inne på kontoret och behöver egna arbetsplatser.

COWORKING SPACE
Här delar man arbetsplatserna med andra företagare och använder dessa platser för de medarbetare som oftast är ”ute på fältet” tex dina säljare eller konsulter. Att hyra coworking platser innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för tomma eller sällan använda arbetsplatser.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 12 personer i styrelsesittning.
Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.gar i veckan.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation, Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd.

  Närservice

  Kontoret är bemannat måndag-fredag 08-17 och vår Kontorsvärd finns på plats för att hjälpa dig i din vardag och tar emot dina besökare, ordnar med mötesbokningar och catering med mera. Vi försöker tillgodose alla våra hyresgästers önskemål så långt det går.

  Fler foton

  Ledigt Kontorshotell om 5 m², på Drottninggatan 86 - Stockholm
  Ledigt Kontorshotell om 5 m², på Drottninggatan 86 - Stockholm

  Upptäck området i närheten av denna lokal