Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell - Stjärntorget 2, Solna

Stjärntorget 2 - Solna

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  4 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2015

Beskrivning

Flexibel arbetsplats i eget bås!

QUICK MALL OF SCANDINAVIA – COWORKING SPACE
Här erbjuder vi arbetsplats i eget bås. Premiumstandard med modern inredning och personlig service.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, frukost en gång i veckan, wifi, mötesrum, utskrifter och mycket mer.

FRI ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR INGÅR
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

ERBJUDANDE JUST NU
Teckna ett 12-månaders avtal men betala endast för 9! Flytta in senast 1 oktober 2020 och välj de tre månaderna fritt som passar er bäst jämnt fördelade under perioden.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar vår reception och lär känna dig och ditt företag. Hon ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plats för 14 personer i styrelsesittning. I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats mellan 06.30-23.00.

Kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal