Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell - Stjärntorget 2, Solna

Stjärntorget 2 - Solna

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  25 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2015

Beskrivning

Möblerat kontor med unikt läge i gallerian! Plats för 4-6 personer!

KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE
Modernt kontor i trevlig atmosfär med plats för upp till 6 personer. Fint möblerat med skrivbord, ergonomisk stolar och förvaringsskåp. Här erbjuder vi olika lounge ytor i lugn och rogivande miljö. Perfekt för för paus eller en mysig fikastund med grannen!

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, wifi, frukost en gång i veckan, utskrifter och mycket mer.

FRI ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR INGÅR
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plats för 14 personer i styrelsesittning.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats mellan 06.30-23.00.

Filer

Planritning

  Kommunikationer

  Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.

  Fler foton

  Ledigt Kontorshotell om 25 m², på Stjärntorget 2 - Solna
  Ledigt Kontorshotell om 25 m², på Stjärntorget 2 - Solna
  Ledigt Kontorshotell om 25 m², på Stjärntorget 2 - Solna
  Ledigt Kontorshotell om 25 m², på Stjärntorget 2 - Solna
  Ledigt Kontorshotell om 25 m², på Stjärntorget 2 - Solna

  Upptäck området i närheten av denna lokal