Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorsrum för 5 personer

Stjärntorget 2, Råsunda, Solna

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  25 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2015

  Beskrivning

  Stort kontorsrum för upp till 5 personer för endast 25.000:-/månad! Detta är vårt allra bästa erbjudande på kontorsrum just nu! Passa på nu, priset gäller bara för avtal som tecknas under januari och gäller endast nytecknande kunder.

  Välkommen till din nya arbetsplats!

  ALLT INGÅR
  Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

  FLEXIBILITET OCH FRIHET
  Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
  Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

  PERSONLIG SERVICE
  Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

  NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
  Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

  MEDLEMSKAP
  Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

  MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
  Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 12 personer i styrelsesittning.
  Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Övrigt

  QUICK OFFICE MALL OF SCANDINAVIA
  Vårt kontorshotell/coworking space erbjuder företag och organisationer skräddarsydda kontorslösningar .
  Moderna kontorsrum/private offices i nybyggda lokaler med högt i tak och inglasade kontorsrum. Mötesrum och stora lounge yta för nätverkande och erfarenhetsutbyten. Välj det moderna kontorslivet och kombinera med både kontorsrum och coworking platser till dina medarbetare.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

   Närservice

   Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna