Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell - Kärleksgatan, 2 - Malmö

Kärleksgatan 2, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  10 - 30 m²
 • Inflytt

  2009-2-3
 • Inkommet

  65 dagar sedan

  Beskrivning

  Oavsett om du driver ett enmansföretag, ett nystartat mindre företag eller representerar ett större företags filial kan vi rekommendera Kontorshotellet på Kärleksgatan.

  Här erbjuder vi representativa kontorsrum för dig som behöver ett eller ett par rum. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi passar din telefon, hanterar dina meddelanden och fax, servar dig vid konferenser, sorterar din post och välkomnar dig och dina besökare. Du har kostnadsfri tillgång till våra konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger nära många kommunala kommunikationsmedel och det är dessutom promenadavstånd till många strategiska platser i Malmö.
  Triangeln - 5 minuter
  Gustav Adolfs Torg - 5 minuter
  Stortorget - 10 minuter
  Centralstationen - 15 minuter

  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

  Parkering: Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter, men det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna garage som förvaltas av Parkering Malmö .

  Närservice

  Runtom fastigheten finns allt och lite till. Det breda utbudet av restauranger och caféer i området ger dig många alternativ när du lämnat matlådan hemma. Här finns dessutom en stor mängd butiker för shopping och all annan tänkbar service.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna