Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell - Hyllie Boulevard , Malmö

Hyllie Boulevard - Malmö

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  20 - 30 m²
 • Inflytt

  2021-09-01
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2
 • Byggår

  2021

Beskrivning

ÖPPNAR SEPTEMBER 2021! Eden Hyllie - när coworking är som bäst. Flytta till Hyllies mest omskrivna fastighet. Här står människans välmående i fokus.

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Trivsamma kontorsrum för 8-12 personer. Bli först att flytta in i nybyggt och toppmoderna kontorsrum! Fullt utrustade med bland annat höj-och sänkbara skrivbord.

Eden – ett intelligent kontor med hjärta!
På Eden Hyllie kommer vi att erbjuda förstklassig service och smarta digitala lösningar som främjar produktivt arbete och uppmuntrar till en balanserad vardag.
Här kommer människans välmående alltid först. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.
På Eden Hyllie ingår dessutom cykelrum och cykelverkstad och tillgång till EDEN cyklar. Stort omklädningsrum med duschar. Takterrass med mötesrum och arbetsplatser och en utegård för informella möten och/eller arbete.

PERSONLIG SERVICE
Hos oss möts du av en bemannad reception av våra Kontorsvärdar. De finns till för dig och dina besökare för att förenkla och effektivisera för dig och dina medarbetare i er vardag.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic Hotels, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Eden Hyllie erbjuder en fantastisk mötes- och konferensanläggning. Här kan du boka möten från en timme och uppåt. Vi erbjuder samtalsrum för 2 personer och i vårt största rum för upp till 60 personer är perfekt för tex seminarier och utbildningar.
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken.
Högst upp i huset, på vår taktterrass, finns ytterligare 2 mötesrum som tillsammans med den fina utsikten får dina möten att blir lite "extra allt".
Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har givetvis även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

BISTRO
I entréplanet finns vår Bistro. Bistron kommer att servera frukost, lunch och annan lättare förtäring. Allt som serveras i Bistron kommer att vara med din hälsa i fokus. Nyttiga och hälsosamma och givetvis goda rätter för livsnjutare och gourmander.

TERRASSEN
På vår underbara takterrass med utsikt mot Öresund kan du arbeta, ha möten, äta eller bara njuta av den underbara utsikten.
Här kommer vi att ordna afterworks, grillkvällar, föreläsningar med mera när vädret så klart tillåter.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Hyllie är knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö. Tre lokala busslinjer förlängs till Hyllie centrum och två regionala busslinjer kommer att stanna vid Stationstorgets nedgång till perrongen. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.

  Närservice

  I takt med att Hyllie växer ökar även serviceutbudet. Men redan nu hittar du bland annat Emporia, ett köpcentrum på hela 93 000 kvm med cirka 230 butiker och 20 restauranger. I området ligger också Malmö Mässan samt Malmö Arena som erbjuder konserter och sportevenemang.

  Fler foton

  Ledigt Kontorshotell om 20 - 30 m², på Hyllie Boulevard - Malmö
  Ledigt Kontorshotell om 20 - 30 m², på Hyllie Boulevard - Malmö
  Ledigt Kontorshotell om 20 - 30 m², på Hyllie Boulevard - Malmö
  Ledigt Kontorshotell om 20 - 30 m², på Hyllie Boulevard - Malmö
  Ledigt Kontorshotell om 20 - 30 m², på Hyllie Boulevard - Malmö

  Upptäck området i närheten av denna lokal