Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorsrum för upp till 10 personer

Västertorpsvägen 135, Hägersten-Liljeholmen, Hägersten

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  45 m²
 • Inflytt

  9/1/2017
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  3

  Beskrivning

  Enkelt att flytta in, personlig och hög servicenivå, flexibla kontorslösningar som passar dig och ditt företag.

  Quick Office Mälarhöjden hyr ut kontorsrum, kontorsplats/co-working, mötesrum och företagsadress. Kontoret är renoverat 2017/2018 och håller håller hög klass och servicenivå!

  KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
  Välj kontorsrum för dina medarbetare som oftast är inne på kontoret och behöver egna arbetsplatser. Kontoret är modernt med en skön känsla och fullt möblerade. Kombinera sedan fritt med de antal arbetsplatser i coworkingdelen för de medarbetare som både jobbar från kontoret och på annan plats.

  COWORKING SPACE
  I anslutning till kontorsrummen finns våra coworking ytor. Här delar man arbetsplatserna med andra företagare och använder dessa platser för de medarbetare som oftast är ”ute på fältet” tex dina säljare eller konsulter. Att hyra coworking platser innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för tomma eller sällan använda arbetsplatser.

  FLEXIBILITET OCH FRIHET
  Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda.
  Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med
  automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

  ALLT INGÅR
  Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el,
  värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver
  inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

  MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
  Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell. Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se.

  PERSONLIG SERVICE
  Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. Quick Office Mälarhöjden erbjuder både arbetsplatser, kontorsrum och fullutrustade konferensrum i modern miljö.

  NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
  Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

  VÅRA KONTORSPAKET
  Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

  FÖRETAGSADRESS
  För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en bra adress för ditt företag kan hyra Företagsadress.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Quick Office Mälarhöjden har ett strategiskt läge vid E:4:an med avfart precis intill fastigheten. Bra kommunikationer via tunnelbanans röda linjer 13 och 14. Cirka 8 min promenad till Västertorps station, 10 minuter till Mälarhöjden och till Fruängen ca 15 min. Buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp med hållplats utanför fastigheten.

   Närservice

   I vår reception och lounge finns vårt egna Café med ett fräscht utbud av enklare sallader, smörgåsar, wraps och fikabröd samt givetvis kaffe, espresso och cappuccinos. I fastigheten finns hotellet Good Morning+ Hägersten, Actic gym med ett bra träningsutbud samt Preem precis intill. Det finns gott om gratis parkeringsplatser men vill du hellre ställa din bil i garage finns platser att hyra.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna