Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell vid hamninloppet

Fiskhamnsgatan 2, Majorna, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  12 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2
 • Byggår

  1986

  Beskrivning

  Nybyggt modernt kontorshotell i attraktivt läge invid älven i Majorna. kontorshotellet har totalt 27 rum i varierande storlek mellan 7-40 kvm.

  Kontorshotellet är tillgängligt dygnet runt. Som hyresgäst har du tillgång till konferensrum med teknisk utrustning för upp till 14 personer. Gemensamma skrivare och kopiatorer finns att tillgå. Bredband ingår i hyran. Ett välutrustat pentry finns beläget i hjärtat av kontorshotellet samt en ljus lounge för pauser i vardagen. Det finns även gemensamma omklädningsrum med dusch. Vi erbjuder även förråd i fastigheten för de hyresgäster som behöver hyra extra yta. Parkering finns att hyra i anslutande parkeringshus.

  Om fastigheten

  Fastigheten som är attraktivt belägen utmed södra älvstranden, är en fräsch kontorsbyggnad på sju våningsplan om 5 709 kvm uthyrbar area. Moderna lokalytor med pelarkonstruktion möjliggör flexibla planlösningar.

  Övrigt

  Välkommen att kontakta oss för visning och mer information

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten ligger precis intill Oscarsleden. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter.

   Parkering: 110 parkeringsplatser i både p-däck och markplan

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna