Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Nybyggt kontorshotell i Majorna

Fiskhamnsgatan 2, Majorna, Göteborg

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  12 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2
 • Byggår

  1986

  Beskrivning

  Fräscht kontorshotell i attraktivt läge invid älven i Majorna. Totalt 27 rum i varierande storlek mellan 7-40 kvm.

  För extra flexibilitet är kontoret öppet dygnet runt. Som hyresgäst har du tillgång till 5 st konferensrum med teknisk utrustning för upp till 14 personer. Gemensamma skrivare och kopiatorer finns att tillgå. Bredband ingår i hyran. Ett välutrustat pentry finns beläget i hjärtat av kontorshotellet med generösa utrymmen och härlig rymd. Här ges möjlighet att ta en paus i trevlig miljö. Det finns även möjlighet till paus i den trevliga och ljusa loungen. Vid behov finns omklädningsrum med dusch. Vi erbjuder även förrådsutrymmen i fastigheten för de hyresgäster som behöver hyra extra yta.

  Parkering finns att hyra i anslutande parkeringshus.

  Om fastigheten

  Fastigheten, som ligger i ett attraktivt läge utmed södra älvstranden, är en fräsch kontorsbyggnad på sju plan om 5 709 kvm uthyrbar area. Moderna lokalytor med pelarkonstruktion möjliggör flexibla planlösningar.

  Övrigt

  Välkommen att kontakta oss för visning och mer information

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fastigheten ligger precis intill Oscarsleden. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter.

   Parkering: 110 parkeringsplatser i både p-däck och markplan

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna