Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorsrum/private office för 6 personer!

Svärdvägen 21, Danderyds distrikt, Danderyd

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  25 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE
  Kontorsrum för 6 personer där 2 st coworking flex platser ingår utan extra kostnad.

  Quick Office Danderyd hyr ut kontorsrum, kontorsplats/coworking, mötesrum och konferensrum samt företagsadress till företag och organisationer med behov av effektiva och flexibla kontorslösningar

  ALLT INGÅR
  Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

  PERSONLIG SERVICE
  Vår Kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

  NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
  Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

  MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
  Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma. På Quick Office Danderyd erbjuder vi även en stor konferensrumsanläggning med tillhörande business lounge. Perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off. I vårt största mötesrum finns det plats för upp till 70 personer i biosittning. Mötesrummen bokas enkelt på
  quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

  MEDLEMSKAP
  Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

  VÅRA KONTORSPAKET
  Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Kommunikationer

  Bra förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 15 min. Det finns parkering i garage eller utomhus utanför entrén.

  Närservice

  Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.
  I huset finns en mycket uppskattad lunchrestaurang.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna