Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorsrum med 6 arbetsplatser

Adolfsbergsvägen 31, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Kontorshotell
 • Storlek

  30 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  78 dagar sedan
 • Våning

  4

  Beskrivning

  KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE
  Private Office för upp till 6 personer för 13900:-/månad,

  Quick Office Bromma hyr ut kontorsrum, och kontorsplatser
  Kontorshotell för dig med behov av en snabb och enkel kontorslösning.
  Välkommen till ditt nya kontor!

  MÖTESRUM
  Kontorshotellet har flera mötesrum i olika storlekar. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötesrummen på alla våra kontorshotell. Boka ditt mötesrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se.

  NÄTVERKANDE
  Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter

  MEDLEMSKAP
  Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

  VÅRA KONTORSPAKET
  Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Flertalet busslinjer kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.
   Tvärbanan går ifrån Sickla Udde till Solna Station och närmaste station är Karlsbodavägen. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

   Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18.
   Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Gott om markparkering i direkt närområde samt garage i huset.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna