Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rissneleden 10, Sundbyberg

Rissneleden 10 - Sundbyberg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  3280 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  37 dagar sedan
 • Byggår

  1974

Beskrivning

Stor och effektiv lokal om ca 3280 kvm i 2 plan i Sundbybergs nya kvarter.

I Sundbyberg växer ett helt nytt område fram, Umami Park – en plats för moderna företag med höga krav på en inspirerande arbetsmiljö. Här tar du en cappuccino på torget, går förbi kemtvätten eller tränar på lunchen och avrundar dagen med middag på en uteservering.

Umami Park är ett levande område, med bostäder i flera kvarter, attraktiva kontorsytor och företagslägenheter. Nordic Wellness öppnar ett 1500 kvm stort gym och ett stenkast bort finns både systembolag och en större livsmedelsbutik.

I hjärtat av området ligger Umami Torg - en plats för spontana möten, jobbluncher eller en skön paus i solen. Umami Torg är den självklara träffpunkten i området, med flertalet restauranger, kaféer och härliga uteserveringar.

Bra kommunikationer är A och O. Umami Park ligger endast 300m (4 minuters promenad) från tunnelbanan. Resan till T-Centralen tar ca 13 minuter.
Den bilburne når områden som Solna, Bromma och Kista på några minuter. Garage finns i samma hus som kontoret.

I Umami Park tar vi vara på energin som finns lagrad i marken - så kallad geoenergi. Med hjälp av Wallenstams egen vindkraftsel omvandlas energin till värme och kyla. Energianvändningen blir därmed helt CO2-fri. Vi har även installerat solceller på taken.

Se bifogad planlösning och lokalpresentation. Kontakta gärna uthyrare Anders Holmgren för mer information, mobil 0730-868520 eller mail anders.holmgren@wallenstam.se

Filer

Planritning

Andra filer

Kommunikationer

Umami Park ligger endast 300 m (4 minuters promenad) från tunnelbanan. Ett stort antal busslinjer finns i närområdet. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Enköpingsvägen med snabb och enkel åtkomst till E4 / E18 / E20.

Parkering: I samma byggnad som kontoret erbjuds garageplatser, vissa med laddplatser.

Närservice

Umami Park får ett varierat utbud inom närservice och matställen. Här hittar du bland annat restauranger, kiosk med paketutlämning, frisör, skönhetssalong, kemtvätt, skräddare. Nordic Wellness öppnar ett 1500 kvm stort gym. I direkt anslutning till Umami Park finns både Systembolaget samt en stor och välsorterad livsmedelsbutik.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal