Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rissneleden, 110 - Rissne

Rissneleden 110, Rissne, Sundbyberg

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  5000 - 50000 m²
 • Inflytt

  2020-01-01 Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  1992

  Beskrivning

  1. Profilbyggnad med stark karaktär – ett landmärke i området
  2. Moderna, effektiva kontorslokaler till konkurrenskraftig hyra
  3. Möjlighet till stora, sammanhängande och tydligt avgränsade förhyrningar
  4. Hög säkerhetsklass – ”banksäkert”
  5. BREEAM-certifierad fastighet
  6. Nära till kollektivtrafik och genomfartsleder
  7. Gott om p-platser.
  8. Stort SATS gym öppnar jan 2020.
  9. Workaround erbjuder coworking och eventservice

  Ursvik Entré erbjuder stora, sammanhängande lokaler i en välkänd profilbyggnad av mycket hög kvalitet och funktion i ett attraktivt läge. Förutom byggnaden i sig är detta en möjlighet att etablera sig i ett expansivt område. Här växer en urban miljö fram med företag, bostäder, handel, service, caféer och restauranger. Nära till det mesta. En plats för moderna företag att växa på, och en möjlighet att förknippa starka varumärken med en ikonbyggnad.

  Byggnadens inre håller vad den utvändiga arkitekturen lovar. Huset är byggt för eget bruk. Det märks. Känslan av ikonbyggnad sitter i väggarna, i materialvalen och i de genomtänkta lösningarna. Från receptionen leder rulltrappor upp till den ljusa galleriagången, som håller samman huset och de som arbetar i det. Kontorslokalerna, som kommer att anpassas för nästa hyresgäst, har en öppen, flexibel layout med bra dagsljus, ventilation och kyla. I samband med renoveringen kan de skräddarsys efter företagets behov och användning. En visningsyta har redan iordningställts för att visa på möjligheterna. I markplan finns ytor med extra god takhöjd som kan användas för utbildning, datahallar, lab och andra verksamhetsspecifika behov.

  Ursvik Entré kan också helt eller delvis anpassas för utbildning (gymnasium, yrkesutbildning eller högskola), vård eller omsorg.

  Ursvik Entré miljöcertifierades 2017 enl BREEAM-in-use på nivån Very good.

  Kommunikationer

  Cirka 5 minuters promenad till Rissne T-bana. År 2022 kommer tvärbanan med hållplatser i både Rissne och Ursvik. Bromma flygplats ligger på några minuters avstånd. Busshållplats 512 precis framför fastighetens huvudentré. Via Enköpingsvägen och Ulvsundavägen når man snabbt ut på E18 eller E4.

  Närservice

  Ursvik Entré erbjuder ett omfattande servicekoncept med reception, mötesrum, hörsal för 250 personer, eventytor, café, servicebutik och restaurang. SATS Ursvik öppnar januari 2020. Stort cykelrum med plats för 350 cyklar med direktentré och servicestation. Rejäl lastkaj.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna