Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Wittstocksgatan 30, Stockholm

Wittstocksgatan 30 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  58 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  igår

Beskrivning

Trevlig kontorslokal i lugna kvarter på Östermalm.

Beskrivning

Välkomna till en nätt och trevlig lokal för kontor, showroom och butik belägen i lugna östermalmskvarter. Lokalen har en tacksam planlösning med både avskilda rum för kontorsarbete och en öppen yta. Pentry med god förvaring och WC med möjlighet för att bygga dusch. Entrén är placerad mot en trevlig trädgård som under sommarhalvåret bjuder på grönska. Alternativt använder ni fastighets gemensamma portentré. Goda förvaringsutrymmen för dokumenthantering, lager och liknande. Genomgående ljusa ytskikt och ett snyggt parkettgolv i gott skick.

Område

På Wittstocks är du verksam i lugna kvarter på Östermalm. Inte långt borta nås Karlaplan och gallerian Fältöversten för trevliga luncher och shopping. Härliga promenadstråk på Djurgården eller i grönområden som Tessinparken och Humlegården. Goda kommunikationer med Karlaplans tunnelbanestation och innerstadsbussar i direkt anslutning till lokalen.

Fakta

Hyra: 12 500 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 957 SEK/mån.
Pris: 50 000 kr / bud.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvariga mäklare Mathias Franzén Mobil: +46 (0)704 54 96 62 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: mathias@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal