Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Segelbåtsvägen 11, Stockholm

Segelbåtsvägen 11 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  400 - 44000 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

Hel fastighet blir ledig med upp till 44.000 kvm.Kan hyras från 2021.
Ligger intill Tvärbanan Alvik-Liljeholmen.

Ångtvätten 22, som ligger på Stora Essingen, är en kontorsfastighet på ca 40 000 kvm. Fastigheten består av tre sammanbyggda delar med en ursprungsdel från 1939 och tillbyggnader från 80- och 90-talet. Läget är mycket attraktivt med bryggor och promenadstråk längs med Essingefjärden. Vid fastigheten finns 400 parkeringsplatser inklusive garage, nära anslutning till Essingeleden och bra allmänna kommunikationer i form av tvärbanan och bussar. Det finns olika storlekar med även flexibla avtal.

Grönska både ute och inne

Om den egna bryggan och de vackra promenadstråken längs vattnet inte räcker för att övertyga dig så finns här mycket mer när det kommer till själva fastigheten:

Här skapas vackra och grönskande terrasser och glashus på taken som kan fungera som mötesrum, en modern och flexibel service och garage och parkeringsplatser för den bilburne. Som hyresvärd ser vi hela tiden till att fastigheten och närområdet utvecklas.

Vi erbjuder 40 000 m2 (plats för ca 4 000 personer). Så mycket kanske du inte behöver. Antalet kvadratmeter och planlösningen anpassas helt efter dina behov.

Fastigheten är miljöcertifierad.Ligger intill Tvärbanan Alvik-Liljeholmen.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal