Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Sandhamnsgatan 63, Stockholm

Sandhamnsgatan 63 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1700 - 2717 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  1

Beskrivning

2 plan med bästa läget på Gärdet. Nära kommunikationer, service, restauranger och bostäder. Mycket glas o ljus. 2260 kvm samt 568 kvm ovanför.

Nära kommunikationer och service med restauranger och levande puls med bostäder. Mycket glas o ljus. Uppdelat på 2260 kvm samt 568 ovanför. Man kann även hyra mindre delar.

Omgivning/natur

Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.


Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats.


Närservice

I fastigheten finns en lunchrestaurang (WKB) samt delikatess- och cateringföretag för hämtmat (Carotte). I gatuplan finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. För den som cyklar finns det ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). I huvudentrén finns en bemannad reception som erbjuder vissa servicetjänster som tillför ett mervärde för husets hyresgäster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén. SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten.


Kommunikationer

Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Övrig information.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal