Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Sandhamnsgatan 63, Stockholm

Sandhamnsgatan 63 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  365 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  25 dagar sedan
 • Våning

  3

Beskrivning

Yteffektivt kontor om 365 kvm som kan länkas samman tiill en lokal om totalt 2000 kvm vid behov.

Fin kontorslokal om 365 kvm på plan 3 som kan totalanpassas utifrån ert företags önskemål och behov.
Om behov finns för ytterligare yta kan lokalen länkas samman med en helt nybyggd yta på plan 4 samt en motsvarande på plan 5 om vardera ca 800 kvm vilket kan ge en total sammanhängande yta om ca 2000 kvm.

Kontorslokalen har idag en funktionell planlösning med ett antal större och mindre rum samt en större öppen yta, våtgrupper och pentry. Lokalen kan med enkla medel iordningsställas åt en ny hyresgäst men den kan även skräddarsys helt efter en ny hyresgäst.

Fastigheten är ett fullservicehus som erbjuder allt från möjlighet att hyra garageplats, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering, gym i huset, omklädningsrum och dusch med bastu för husets hyresgäster, postservice mm. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare.

Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Filer

Planritning

  Kommunikationer

  Flera busslinjer såsom 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.

  Närservice

  I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante.
  I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet.
  Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal