Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Sandelsgatan 23B, Stockholm

Sandelsgatan 23B - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  135 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  35 dagar sedan
 • Hyresbeskrivning

  1 950 kr/m²/år

Beskrivning

Kontorslokal om 135 kvm i gatuplan. Idag inredd med 4 kontorsrum samt konferensrum och förrådsrum. Pentry samt 2 wc. Tillträde enligt ök.

Överlåtelse, utan överlåtelsepeng. Kontorslokal om 135 kvm i gatuplan. Idag inredd med 4 kontorsrum för 1-2 pers/rum samt konferensrum och förrådsrum men går att omdisponera. Lokalen ytskiktsrenoveras mars 2021 så att den är ljus och fin. Pentry samt 2 wc. Bra hyresnivå. Belägen i stabil och välskött brf. Nära bussar och T-bana. Tillträde omgående eller enligt ök.

Kontakta mäklaren för visning och mer information.

PLANLÖSNING

Lokalen är belägen i gatuplan och idag inredd för kontorsverksamhet med 4 rum samt ett mötesrum samt ett förrådsrum. Detta går att omdisponera om man önskar fler och mindre rum eller färre rum och en öppnare yta.
Innanför entrén finner du väntrum och kapprum samt 2 wc. Till vänster fyra finner du fyra kontorsrum och till höger mötesrum, förrådsrum samt pentry med matplats. Lokalens ena sida har fönster mot gatan och den andra sidan har mot den grönskande innergården. Ljusa nymålade väggar i alla rum. 

KOMMUNIKATIONER

Att ha sin verksamhet i ett läge som detta innebär att du har närhet till allt.
Inom bara några minuters promenad når du både T-banastationerna Gärdet, Karlaplan och Stadion vilka trafikerar båd Mörby centrum samt Ropsten. Utöver det har du busshållplats med citybussarna 1, 4, 54, 72, 91 och 94.
Om du är bilburen är Sandelsgatan en gata med lite belastning ur parkeringssynpunkt vilket gör att du ofta finner lediga p-platser längs gatan. Du når snabbt tunnelmynningen till Norra länken och är utan problem på E20 som tar dig vidare till E4:an och de andra stora lederna i Stockholm.

ÖVRIGT

Krav på att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet.

Hyresbeskrivning

1 950 kr/m²/år

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal