Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Västgötagatan, 1 - Södermalm

Västgötagatan 1, Södermalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1042 m²
 • Inflytt

  2020-5-1
 • Inkommet

  67 dagar sedan
 • Anpassasad för

  100 arbetsplatser

  Beskrivning

  Nu har vi äntligen en ledig kontorslokal på Södermalm.  1042 kvm med möjlighet att i nuvarande planlösning ha upp till ca 80 arbetsplatser. Snyggt renoverad lokal som är inflyttningsklar med en extern mötesdel och en bra avskild arbetsyta. Generös pausyta med möjlighet att samla all personal.

  Kommunikationer

  Byggnaden ligger nära allmänna kommunikationer så som tunnelbana, pendeltåg och bussar.

  Närmaste T-banestation är Medborgarplatsen (uppgång Folkungagatan) längs den gröna linjen på bara någon minuts gångavstånd. Från fastigheten till Södra Stations pendeltågsstation är det cirka 7 minuters promenad. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet.

  Mer info och tidtabeller finner du på  www.sl.se .

  Parkering: P-hus Nattugglan Byggnaden har ett parkeringshus med infart från Västgötagatan 3 med förhyrda parkeringsplatser, MC-parkering och laddningsstation för elbil. Kontakta Vasakronans parkeringsoperatör Estate på 08-588 327 00 eller www.estate.se om ni önskar hyra parkeringsplats. Fordon med handikapptillstånd Vid behov av parkeringsplats avsedda för fordon med handikapptillstånd vänligen kontakta parkeringsoperatör Estate på 08-588 327 00 eller www.estate.se . Bilparkering i närområdet Besökare till fastigheten kan parkera i P-hus under Medborgarplatsen, Söderhallarna samt på gatorna runt fastigheten. För mer information om parkeringsmöjligheter, besök Stockholm Parkerings hemsida.

  Närservice

  Fastighetens läge på Södermalm innebär bara några minuters gångavstånd till det mesta i form av närservice. På Medborgarplatsen ligger Söderhallarna som kan erbjuda flera butiker, restauranger och saluhall. Även Götgatan och Folkungagatan har ett stort utbud av service av olika slag. Utbudet i Skrapan erbjuder det mesta inom sport, mode och media, café och restaurang.

  Träning och Hälsa
  -Friskis & Svettis, Götgatan 78. Gruppträningsklasser och utbildade instruktörer.

  -SATS, Kocksgatan 12. Gruppträningsklasser och välutbildade instruktörer.

  Länk till Friskis & Svettis webbplats

  Länk till SATS webbplats

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna