Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Långholmsgatan 34 830 kvm

Långholmsgatan 34, Södermalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  830 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  70 dagar sedan
 • Våning

  1
 • Byggår

  1958

  Beskrivning

  Välkommen till en öppen kontorslokal på ett helt plan i fastigheten Sågen 19 i Hornstull. Lokalen är belägen på plan 1 med stora fönster och utsikt ut mot Långholmsgatan och pulsen i Hornstull. Ljusinsläpp från alla väderstreck. Varmt välkommen på visning!

  Lokalens utforming

  Lokalen har entré med hiss direkt in i lokalen både från adress Långholmsgatan 34 samt Hornsgatan 174. Pentry/kaffestation finns dessutom på vardera sida av lokalen för optimerad logistik och för möjlighet att skapa extern respektive intern del. Lokalen har till största delen öppen planlösning med jämt fördelade mötesrum samt kontorsrum i olika storlekar.

  Om fastigheten

  Den glasade fasaden mot Långholmsgatan och Hornsgatan utgör fastigheten Sågen 19. Här finns 6 000 kvm moderna och flexibla kontor med butiker, restauranger och annan service i gatuplanet. De översta våningarna bjuder på en fin utsikt över Tantolunden och vattnet vid Stockholms inlopp. I fastigheten finns en gemensam innergård. Sågen 19 är Miljöklassad enligt Miljöbyggnad med betyg Silver 2017.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

   Parkering: Närmsta garage är Högalidsgaraget

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna