Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Hornsgatan 174, 427 kvm

Hornsgatan 174, Södermalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  427 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  29 arbetsplatser
 • Våning

  3
 • Byggår

  1958

  Beskrivning

  Välkommen till en ljus kontorslokal mitt i hjärtat av Hornstull.

  Lokalen på Hornsgatan 174 har stora ljusa fönster ut mot Långholmsgatan som skapar en trivsam arbetsmiljö för dig som arbetar här. Planlösningen är en kombination av öppet landskap, ett större konferens/utbildningsrum, några konferens- samt mindre samtalsrum.
  Hissen har direktanslutning in i lokalen.

  Härifrån har du gångavstånd till flera alternativa kommunikationer och all tänkbar service finns i närheten.

  Om fastigheten

  Sedan 2013 är Hornstull en myllrande mötesplats som i vilken internationell storstad som helst. Den här utvecklingen kunde ingen drömma om för 30 år sedan när området gick under namnet ”Knivsöder”. Men tack vare ett lyckat samarbete mellan oss, SL och Stockholms stad är Hornstull i dag en av Stockholms trendigaste stadsdelar som alla tider på dygnet drar till sig besökare och turister.
  Den glasade fasaden mot Långholmsgatan och Hornsgatan utgör fastigheten Sågen 19. Här finns 6 000 kvm moderna och flexibla kontor med butiker, restauranger och annan service i gatuplanet. De översta våningarna bjuder på en fin utsikt över Tantolunden och vattnet vid Stockholms inlopp. I fastigheten finns en gemensam innergård. Sågen 19 är Miljöklassad enligt Miljöbyggnad med betyg Silver 2017.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Centralstationen når du på 9 minuter med tunnelbanan. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som är ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna