Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Eget townhouse i hjärtat av Södermalm

Högbergsgatan 44, Södermalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  595 m²
 • Inflytt

  2019-08-01
 • Inkommet

  17 dagar sedan
 • Anpassasad för

  45 arbetsplatser

  Beskrivning

  Välkommen till Stockholms just nu häftigaste lokal - ert alldeles eget townhouse mitt på Södermalm!

  Ni hyr hela fastigheten fördelat på 4 våningsplan, byggd på 1800-talet med bevarade detaljer och en unik charm som inte går att hitta på annat håll i Stockholm. Det kommunikativa läget är oslagbart beläget ett stenkast från Medborgarplatsen, Slussen och Södra Station. I hjärtat av lokalen har ni er egna innergård i äkta New York stil med tegelväggar - perfekt för många trevliga afterworks på härliga sommarnätter. Detta är helt enkelt en lokal ni inte får missa.

  Lokalen är anpassad för gott klimat för upp till 45 arbetsplatser men nuvarande hyresgäst sitter idag 75st i lokalen, vilket ger en väldigt god effektivitet med tanke på åldern på fastigheten och fördelningen över flera plan. Inflytt sker efter sommaren 2019 varpå vissa anpassningar är möjliga utefter era behov och diskussion senare i processen. Hyran är konkurrenskraftig, speciellt med tanke på charmen och jämfört med andra alternativ i city.

  Hela fastigheten präglas av bevarade tidstypiska detaljer så som stengolv, smidesräcken, välvade tegelväggar, samt stundvis fiskbensparkett och välvade dörröppningar. Utöver det är det ett gott ljusinsläpp genom de många och stora fönstrerna som pryder 2 fasader på fastigheten. Tillsammans med dessa charmiga detaljer är däremot samtliga arbetsytor försedda med modern teknik för att upprätthålla en bra arbetsmiljö.

  På entréplan möts man av 2 större kontorsrum för upp till 6p vardera eller perfekta ytor att ha som välkomnande lounge / reception. Innanför kontoren finns förråd, omklädningsrum och toalett.

  En våning upp finns ett av två pentry, ett större arbetsrum i fil för ca 10-15 personer, ett större konferensrum ut mot Högbergsgatan, samt ett större arbetsrum för upp till 8 personer. Här finns även dörren ut till den härliga innergården. Önskar ni finns det möjlighet att utöka pentryt tillsammans med det stora arbetsrummet för att skapa en större matsal mitt i huset.

  På våning 3 återfinns en liknande arbetsyta för upp till 10-15 personer som våningen under, och därefter 5 mötes/konferensrum i varierande storlek.

  Längst upp på vindsplanet, våning 4, är det idag möblerat som en större matsal för ca 30 personer med ett pentry intill. På andra sidan våningsplanet finns ett väldigt mysigt arbetsrum med plats för upp till 15 personer med tegelvalv och snedtak.

  Se gärna den bifogade planritningen samt på begäran finns det även möjlighet att ta del av en 3D-Tour där ni kan gå på en virtuell visning i lokalen. Har ni ytterligare frågor eller vill komma förbi på en visning är ni varmt välkomna att höra av er.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna