Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Åsögatan, 108 - Södermalm

Åsögatan 108, Södermalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  784 m²
 • Inflytt

  2015-10-6
 • Inkommet

  65 dagar sedan
 • Anpassasad för

  75 arbetsplatser

  Beskrivning

  En ovanligt fin lokal färdig för inflyttning omgående. Här möts man av en ljus entré med möjlighet att ha reception och en trevlig loungehörna för besökaren. Öppna kontorsytor och ett snyggt pentry. Inte alla som har en egen stor terrass med förmiddagssol längs med Götgatan högt ovanför gatans puls. På eftermiddagen kan  avnjuta fikat på den andra terrassen som har bjuder på eftermiddagssol.

  Kommunikationer

  Närmaste T-banestation är Medborgarplatsen (uppgång Folkungagatan) längs den gröna linjen på bara någon minuts gångavstånd. Från fastigheten till Södra Stations pendeltågsstation är det cirka 7 minuters promenad. SL-bussar avgår från flera stationer i närområdet, bland annat från hållplatsen Medborgarplatsen avgår busslinjerna 59 och 66. 

  Mer info, tidtabeller m.m. finner du på  www.sl.se .

  Parkering: Hyresgäster Garage med förhyrda platser finns i byggnaden (nedfart Åsögatan 106A), maxhöjd 2,0 meter. Vasakronan har anlitat Estate som parkeringsoperatör för fastighetens garage. För hyra av plats vänligen kontakta fastighetschefen eller Estate parkering www.estate.se/kontakt   Besökare och hyresgäster kan även parkera i P-hus under Medborgarplatsen, Söderhallarna samt på gatorna runt fastigheten. För mer information om parkeringsmöjligheter, besök Stockholm Parkerings hemsida.

  Närservice

  Du hittar all tänkbar service i närområdet. I grannfastigheten Skrapan erbjuds det mesta inom sport, mode och media, café och restaurang. Inom gångavstånd finns post, bank, livsmedel, systembolag, hotell och biografer.

  Södermalm är Stockholms restaurangtätaste stadsdel, här finns olika typer av restauranger och caféer i stort sett i varje kvarter. Högst av alla svävar en av grannfastighetens egna barer och restauranger, ”Himlen” på plan 30 och 31 i Skrapan.

  Det finns goda träningsmöjligheter via Friskis & Svettis i Skrapan och två olika SATS-anläggningar i närområdet.

  Länk till Friskis & Svettis webbplats

  Länk till SATS Medborgarplatsens webbplats

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna