Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rudsjöterrassen, 5 - Handen

Rudsjöterrassen 5, Handen

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  530 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  3
 • Byggår

  1983

  Länkar

  Beskrivning

  Denna ljusa lokal består i dagsläget till stora delar av öppna ytor som avdelats med avskiljande väggpartier. Lokalen har gott om fönster med utsikt över Rudasjön och många invändiga glaspartier som tar tillvara det infallande ljuset.

  Utöver de stora öppna ytorna finns bland annat även ett flertal konferensrum och gott om förrådsytor och lokalen lämpar sig väl för olika typer av verksamhet, som exempelvis kontor, vård eller utbildning. Bland bilderna i denna annons finns exempel från lokaler som nyligen renoverats för nyinflyttade hyresgäster.

  Fastigheten kommer att få ett helt nytt utseende genom den omfattande modernisering och renovering av fasader, fönsterpartier, tekniska installationer m.m. som startar under 2016. Renoveringen kommer att ske etappvis och det kommer även att tillskapas ett flertal butikslokaler i gatuplanet.

  Lokalens utforming

  Lokalen består i dagsläget av fyra större öppna ytor som ligger på rad längs med fönstren mot Rudasjön. I anslutning till dessa finns ett flertal mötes- och konferensrum, förråd, samt pentry, pausyta och wc. Planlösningen kan enkelt anpassas för att skapa såväl kontors- som vård- och utbildningslokaler, som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Det är mycket smidigt att ta sig till och från Najaden:
   - Precis intill fastigheten ligger Handens pendeltågsstation, som är en del av sträckan Nynäshamn - Stockholm - Bålsta.
   - Bredvid Najaden ligger även Handenterminalen, Haninges nav för bussar, som håller på att moderniseras för att integreras i den nya Haningeterrassen som byggs precis intill fastigheten.
   - Najaden nås enkelt med bil genom närheten till såväl Nynäsvägen och Gudbröleden som Haningeleden/Jordbrolänken. Intill fastigheten finns parkeringsplatser i varm- och kallgarage, samt utomhusparkering.
   - Det finns även ett välutbyggt system av både gång- och cykelvägar som leder till och från Najaden.

   Parkering: Det finns parkeringsplatser i intilliggande varm- och kallgarage, varav vissa är avgiftsfria. Dessutom finns p-platser utomhus intill fastigheten.

   Närservice

   I Najaden ligger Quality Hotel Winn Haninge med 115 hotellrum och restaurang Q som serverar frukost, lunch och middag. De har även konferensavdelning med kapacitet för upp till 200 personer och en loungebar med biljard, dart och spel för trivsam after work. På sommaren lockar den härliga terrassen med utsikt över Rudasjön.

   I fastigheten finns även friskvårdsanläggningarna iTrim och Najadens Fitness Center, med gym, personlig träning och gruppträning, samt friskvård i form av naprapat, massör, medicinsk fotvård, solarium m.m.

   I Najaden finns även bankkontor och tandläkare, och på promenadavstånd ligger Haninge Centrum med 80 butiker och restauranger som erbjuder all privat och offentlig service man kan önska. Här finns bank, post, valutaväxling, tandläkare, apotek, läkarmottagning, matbutik, systembolag, m.m.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna