Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rålambsvägen 17, Stockholm

Rålambsvägen 17 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1000 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  33 dagar sedan
 • Våning

  3

Beskrivning

DN-skrapan. . Egen entré, bra exponeringsmöjligheter, högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp. Fullservice fastighet.

DN-skrapan. . Egen entré, bra exponeringsmöjligheter, högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp. Fullservice fastighet.

Parkering

Det finns garage i fastigheten.


Omgivning

DN-skrapan ligger i rofyllda Marieberg med grönska precis utanför dörren. Här sitter du perfekt med närhet till allt storstan har att erbjuda och Söders bekvämlighet.

Här sitter du inte bara ett av Stockholms mest kända hus, du befinner dig också i ett område med en närservice av allra högsta klass. Apotek, livsmedelsaffär, systembolag, uttagsautomater, banker, restauranger, frisörer och kiosker finns i din direkta närhet. Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian nås på några minuter tack vare mycket bra kommunikationer eller med cirka 10 minuters promenad. I Hornstulls nya moderna centrum hittar du all tänkbar service och den nya restaurangen Tjoget där det franska köket möter det urbana New York.

Rålambshovsparken, populära badställen och vackra promenadstråk längs vattnet finns inom direkt närhet. Grönområden i närheten är många. Vill du ta en picknick eller ta en fin strandpromenad på lunchen ligger Mariebergsparken eller Rålambshovsparken ett stenkast från dig. I Marieberg ligger även populära Smedsuddsbadet.

Strax intill DN-skrapan finns också utomhustennisbana och med ett par minuters promenad når du Fredhälls samt Kristinebergs populära klippbad med lockande vatten och välbesökta Solstugan.


Service

DN-skrapan erbjuder en mängd faciliteter. Oasen Bad & Motion erbjuder ett stort utbud av träning, individuellt eller i grupp, motionssim, rehabilitering och skönhetsbehandlingar.

Summit konferens och reception erbjuder hjälp med konferenser och företagstjänster, allt för att underlätta ditt företags vardag.

Du behöver inte heller åka långt för en god affärslunch. Atelier 23 i regi av Pontus Frithiof ligger högst upp på 23:e våningen i skrapan, erbjuder spännande maträtter, goda drinkar med fantastisk utsikt. Atelier 23 hjälper även dig med företagskonferenser och företagsfester utöver det vanliga. Pontus Frithiof driver också den nya fina restaurangen i entréplanet i Tidningshuset med tillhörande bageri och deli.

Har du många gäster som kommer utifrån Stockholm kan du boka Marriot Courtyard Hotell som ligger ett stenkast från DN-Skrapan. Marriot Courtyard Hotell erbjuder även goda luncher, afterwork och konferensanläggning.


Kommunikationer

DN-skrapan syns inte bara vida omkring, den är lätt att åka till och från. Till T-centralen tar det cirka 11 minuter med tunnelbanans gröna linje från Thorildsplan.

Till Fridhemsplan tar det cirka 3 minuter med buss (4, 40, 62, 77). Till Sergels torg tar det ca 6 minuter med bil.

Med cykel tar det cirka 5 minuter till Hornstull. Med bil når du blixtsnabbt Essingeleden. Till Bromma flygplats tar det 15-20 minuter med bil.


Miljö

Sedan 2002 driver vi ett målstyrt, systematiskt och förebyggande miljöarbete med målet att skapa attraktiva och långsiktigt hållbara byggnader, där man jobbar med miljö ur en rad perspektiv - energi, innemiljö och val av byggmaterial.

Vid nybyggnad och större ombyggnationer erbjuder Fabege olika system för miljöklassning och certifiering, bland annat GreenBuilding och Miljöbyggnad. Nybyggnation och större ombyggnationer sker alltid med principerna för Miljöbyggnad som minimikrav.

Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. Vi erbjuder exempelvis våra hyresgäster att teckna avtal för miljömärkt el. Allt fler företag väljer också att teckna så kallade gröna hyresavtal, där vi gemensamt reglerar källsortering av avfall, val av miljösäkra byggmaterial, energioptimering, el producerad med hjälp av förnybara energikällor och åtaganden kring hållbart resande.

Kommunikationer

Bussar finns utanför entrén, Tunnelbana på promenadavstånd. Thorildsplans t-bana på gångavstånd.

Närservice

Bank, bankomat , restaurang, konferens bad & motionsanläggning finns i huset.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal