Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rålambsvägen 17, Stockholm

Rålambsvägen 17 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  480 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

DN skrapan. Lokal på Bv för kontor/showroom/vård. Bra tillgänglighet. Finns även en liten verkstadsdet (100kvm) i planet under.

DN skrapan. Lokal på Bv för kontor/showroom/vård. Bra tillgänglighet. Finns även en liten verkstadsdet (100kvm) i planet under.

DN-skrapan ligger i rofyllda Marieberg med grönska precis utanför dörren. Här sitter du perfekt med närhet till allt storstan har att erbjuda och Söders bekvämlighet. Här sitter du inte bara ett av Stockholms mest kända hus, du befinner dig också i ett område med en närservice av allra högsta klass. Apotek, livsmedelsaffär, systembolag, uttagsautomater, banker, restauranger, frisörer och kiosker. Med andra ord en livfull omgivning med ett brett utbud. Du kan nå Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian inom några minuter tack vare mycket bra kommunikationer eller med cirka 10 minuters promenad. Du har också närheten till Hornstulls nya moderna centrum där du hittar all tänkbar service och den nya restaurangen Tjoget där det franska köket möter det urbana New York. Rålambshovsparken, populära badställen och vackra promenadstråk längs vattnet finns inom direkt närhet. Grönområden i närheten är många. Vill du ta en picknick eller ta en fin strandpromenad på lunchen ligger Mariebergsparken eller Rålambshovsparken ett stenkast från dig. I Marieberg ligger även populära Smedsuddsbadet. Strax intill DN-skrapan finns också utomhustennisbana och med ett par minuters promenad når du Fredhälls samt Kristinebergs populära klippbad med lockande vatten och välbesökta Solstugan.


Närservice

Förutom allt serviceutbud i området erbjuder även DN-skrapan en mängd faciliteter. Du behöver inte åka långt för en god affärslunch heller. Restaurang Atelier 23 by Pontus , som ligger högst upp på 23:e våningen i skrapan, erbjuder spännande maträtter, goda drinkar med fantastisk utsikt. Pontus Frithiof driver även en lunchrestaurang och deli på entréplanet i fastigheten. Det finns även ett café och fina konferensytor som drivs av Helios Kungsholmen Har du många gäster som kommer utifrån Stockholm kan du boka Marrriot Courtyard Hotell som ligger ett stenkast från DN-Skrapan. Marrriot Courtyard Hotell erbjuder även goda luncher, afterwork och konferens anläggning.


Kommunikationer

DN-skrapan syns inte bara vida omkring, den är lätt att åka till och från. Till T-centralen tar det cirka 11 minuter med tunnelbanans gröna linje från Thorildsplan. Till Fridhemsplan tar det cirka 3 minuter med buss (4, 40, 62, 77). Till Sergels torg tar det ca 6 minuter med bil. Med cykel tar det cirka 5 minuter till Hornstull. Med bil når du blixtsnabbt Essingeleden. Till Bromma flygplats tar det 15-20 minuter med bil.

Kommunikationer

Till T-centralen tar det cirka 11 minuter med tunnelbanans gröna linje från
Thorildsplan. Till Fridhemsplan tar det cirka 3 minuter med buss (1, 4, 40, 62, 77). Till Sergels torg tar det ca 6 minuter med bil. Med cykel tar det cirka 5 minuter till Hornstull. Med bil når du blixtsnabbt Essingeleden. Till Bromma flygplats tar det
15-20 minuter med bil.

Närservice

Skrapan erbjuder en mängd faciliteter, för bad och träningsanläggning är du
välkommen att gå in på www.oasenbadmotion.se. Här finns också naprapat i entréplan, restauranger och caféer mm. Du har till och med en biltvätt i
garaget. Tänk dig att ha representation eller konferens hos Tornet, på 23:e
våningen med utsikt över hela stan! För mer information gå in på www.eurest.se.

Fler foton

Ledigt Kontor om 480 m², på Rålambsvägen 17 - Stockholm

Upptäck området i närheten av denna lokal