Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Torsgatan, 13 - Norrmalm

Torsgatan 13, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  385 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  73 dagar sedan
 • Anpassasad för

  40 arbetsplatser
 • Våning

  4

  Beskrivning

  Välkomna till Torsgatan 13, en profilfastighet i centrala Stockholm. På plan 7, näst högst upp i fastigheten blir denna kontorslokal om 385 kvm snart tillgänglig.

  De stora fönsterna åt alla väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp utan mörk mittkärna och en magnifik utsikt över Klara sjö och Kungsholmen.
  Golvet av exklusiv massiv industriparkett som löper genom hela lokalen skapar tillsammans med de fräscha ytskikten en trivsam arbetsmiljö för medarbetarna.

  Här har du som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av era kontorsytor. Om ni önskar ett öppet och aktivitetsbaserat kontor eller om ni vill ha enskilda kontor med trevliga gemensamma ytor.

  I fastigheten hittar ni bil- och cykelgarage, och för de som pendlar med cykel finns omklädningsrum med dusch.

  Övrigt

  Fastigheten Klassföreståndaren 3 går även under namnet Flat Iron Building och är en av de mest spektakulära landmärkena i Stockholms innerstad. Arkitekturen påminner om det berömda huset med samma namn i New York.

  Filer

  Planritning

  Andra filer

  Kommunikationer

  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

  Kort promenadavstånd till flera stora knutpunkter så som:
  St Eriksplan
  Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana
  Centralstation och Arlanda Express

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna