Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Sveavägen 53 279 kvm kontor!

Sveavägen 53, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  279 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  1

  Beskrivning

  Välkommen till ett öppet kontor med högt i tak och eftertraktad industrikaraktär. Lokalen har fönster ut mot Saltmätargatan samt mot husets innergård.
  Till lokalen kommer du enkelt via Sveavägen 53 där du passerar fastighetens gemensamma reception och entré även via Rådmansgatan 49.

  Har du ditt kontor på Sveavägen 53 har du utöver ett väl fungerande kontor även i huset, vår servicetjänst, med tillgång till: Gemensam reception med loungeyta, kaffe för besökare, wifi i receptionen, duschar med omklädning samt möjlighet att nyttja och boka externa konferensrum.

  Lokalens utforming

  Lokalen har en öppen kontorslösning med två konferensrum nära anslutning till entrén. Samt en stor och öppen pentrydel där hela företaget kan samlas för lunch eller större samlingar/möten.

  Om fastigheten

  Exakt 90 år efter förvärvet av Sveriges då största tidskriftsförlag, Åhlén & Åkerlund, är det dags igen. Magasinet på Sveavägen 53 uppstår i ny skepnad. Där redaktionslokaler, bokbinderi och ett tryckeri en gång höll till, öppnar sig stora ytor där ett gediget arbete lagts på att skapa flexibla lösningar åt dagens kreativa företag och verksamheter.

  Efter en totalrenovering har den legendomspunna byggnaden omvandlats till ett toppmodernt kontorshus på ca 8000 kvadratmetrar. Många av fastighetens originaldetaljer har bevarats och ramar effektfullt in de åtta våningsplanen. På översta våningen finns tornrummet med en milsvid utsikt över Stockholms takåsar och i markplan en gemensam reception och konferensavdelning. Vid soligt väder fungerar även den trivsamma innergården som en inbjudande mötes- och samlingsplats.

  Fastigheten innehar miljöklassning Bream in use Excellent.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   T-bana Rådmansgatan finns i fastigheten

   Parkering: Garage finns i huset

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna