Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Sveavägen 52, 327 kvm kontor!

Sveavägen 52, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  327 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  4

  Beskrivning

  Välkommen till ett kontor med sekelskiftescharm centralt beläget på Sveavägen. I samband med ny hyresgäst kommer lokalen att stambytas samt totalrenoveras. Bilagd planlösning är därför ett förslag på utförande. Lokalen är belägen på plan 4 och anpassad för max 19 medarbetare. Utöver sin charm har kontoret dessutom vacker utsikt ut över Adolf Fredriks kyrka.

  Lokalens utforming

  I samband med ny hyresgäst ska lokalen stambytes och totalrenoveras. Bilagd planlösning är därför ett förslag på utformning.

  Om fastigheten

  En av juvelerna i Bonnier Fastigheters krona är det vackra förlagshuset på Sveavägen 56. Genom portalen i det här vita renässanspalatset har litterära giganter från Selma Lagerlöf till Jonas Hassen Khemiri kommit och gått för att få sina verk utgivna. Hela kvarteret är fyllt av lika delar historia som nutid. Mitt emot, på Adolf Fredriks kyrkogård vilar två av våra statsministrar, Hjalmar Branting och Olof Palme. I kvarteret Moraset äger vi tre fastigheter och promenerar man från det här kvarteret - Sveavägen, Luntmakargatan och Kammakargatan - passerar man på vägen upp till Hötorget och Konserthuset rader av trendiga restauranger, butiker och hotell.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. En station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.

   Parkering: Garage finns i huset

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 327 m², på Sveavägen 52, Stockholm
   Ledigt Kontor om 327 m², på Sveavägen 52, Stockholm
   Ledigt Kontor om 327 m², på Sveavägen 52, Stockholm
   Ledigt Kontor om 327 m², på Sveavägen 52, Stockholm
   Ledigt Kontor om 327 m², på Sveavägen 52, Stockholm

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna