Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Sveavägen, 166 - Norrmalm

Sveavägen 166, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  243 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Fin lokal som anpassas efter önskemål. En trevlig fastighet med konferensmöjligheter, restaurang och dusch och omkl.rum.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Buss 2, 40, 59, 70, 73, 515, 526, 561, 565 och 595 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

   Närmaste Pendel och T-banestation är Odenplan som ligger bara 10 minuter borta. Men det är inte svårt att ta sig till T-banestationen Sankt Eriksplan heller.
   Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

   Närservice

   I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. Stockholms största O'Learys öppnade hösten 2011, ett perfekt ställe för en trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags after-work.

   I fastigheten finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma. Det finns ett nybyggt omklädningsrum med bastu som är tillgängligt för alla hyresgäster i huset. Perfekt för dig som vill cykla till jobbet eller ta en löptur på lunchen.

   För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum. Är du sugen på att shoppa eller prova på något nytt, med en kort promenad når du till Vanadisplan och Sankt Eriksplan. Östermalm och City når du på bara ett par minuter med buss. Massor av olika typer av restauranger och butiker bara väntar på dig.

   Det finns flera större mataffärer i området bland annat ICA Supermarket, Prisextra med flera. Vill du hålla dig i form kan du träna på Planet Fitness runt hörnet, mångfalden av gruppträning och mängden träningsutrustning slåss om din uppmärksamhet.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna