Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - STUREPLAN, 19 - Norrmalm

STUREPLAN 19, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  549 m²
 • Inflytt

  2019-10-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  30 - 50 arbetsplatser

  Beskrivning

  Vill man sitta centralt så är detta rätt lokal! Högst upp i huset med utsikt över Stureplan och Stockholms takåsar.  Lokalen är öppen och effektiv lokal med trägolv, mycket fönster och fina konferensrum. Idag finns ett stort serverrum. Detta har vi för avsikt att omvandla till ett konferensrum. Vill man dock behålla serverrummet så finns fortfarande chansen att få behålla det. Kom på visning!

  Kommunikationer

  Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Birger Jarlsgatan, Regeringsgatan och Oxtorgsgatan.
  Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city.Arlanda Express - 10 minCitybanan och T-centralen -12 minStockholms centralstation - 12 minGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)TunnelbanaNärmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara några minuter från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan.För mer information, seLänk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats
  Fastigheten är belägen i närheten av Stureplan och inom gångavstånd finns exempelvis Sturegallerian, NK och Mood Gallerian med dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Är du träningssugen är det även nära till Sturebadet, en träningsanläggning med spa, bad och aerobicpass av olika slag. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche och Friday´s. HotellDet finns ett par hotell av god kvalitet som finns i området. Här är ett par exempel.•Elite hotel Stockholm Plaza - Är ett 4-stjärningt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 29.•Nobishotel - Ett 4.5-stjärnigt hotel beläget på Norrmalmstorg 2-4 •Story hotell - Ett 4.5 stjärnigt hotel beläget på Riddargatan 6.RestaurangerI området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof och TGI Friday´s.ShoppingNär det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger.Träning och hälsaSats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.  Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1
  Detta hus byggdes 1893-95. Arkitekt för fasaderna var Edward Ohlsson, medan planritningarna utfördes av Carl Kleitz. Byggherre var grosshandlare Johan Fredric Rossander och byggmästare var Lars Larsson. Apoteket Svanen flyttade in i huset 1908 och låg kvar till 1989. Av den påkostade och eleganta apoteksinredningen, som ritades av arkitekten Hugo Rahm, finns takfrisen kvar. Föreställande landskap med träd, vatten och svanar. Svenska Handelsbankens kontor i huset öppnades 1922. I mitten av 1930-talet utfördes en genomgripande ombyggnad av huset, då bland annat bottenvåningen glasades i funktionalistisk anda. Fastigheten byggdes om 1998-99.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna