Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Regeringsgatan, 20 - Norrmalm

Regeringsgatan 20, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  781 m²
 • Inflytt

  2019-6-1
 • Inkommet

  83 dagar sedan

  Beskrivning

  En representativ lokal med det lilla extra. Här har du rumslösning med en av Stockholms finaste utsikter. Den externa delen är generös och väl tilltagen för att möta högt ställa krav och behov. Här kommer alla att trivas.

  Kommunikationer

  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

  Hyresgäster kan kontakta Stockholm parkering på telefon 08-772 96 00 eller besök http://www.stockholmparkering.se/ för att hyra P-plats i garage i källarplan. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan vid Gallerian.
  Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter iStockholm city.Arlanda Express - 7 minCitybanan och T-centralen - 5 minStockholms centralstation - 7 minGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)TunnelbanaNärmaste t-banestation är Kungsträdgården. Det är även nära till T-centralen.BussförbindelserDet finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.För mer information se,Länk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats
  RestaurangerI området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närområdet finns t.ex. Wokhouse, Ropongi sushi och Panini. I Gallerian finns ett stort urval av lunchrestauranger.Konferens- och Evenemangsanläggningar.I området finns även goda konferensmöjligheter, bland annat hos Hamburger Börs som finns i fastigheten, Summit Konferens & Event, Operakällaren och Berns Hotel.HotellDet finns ett par hotell av god kvalitet i närområdet. Här är ett par exempel:At SIX - Är ett 4.5 stjärnigt hotell beläget på Brunkebergstorg 6.Hotel Kungsträdgården - Är ett 4 stjärnigt hotell beläget på Västra Trädgårdsgatan 11BHOBO Hotel - Är ett 3.5 stjärnigt hotel beläget på Brunkebergstorg 4Handel och Shopping.När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus strax utanför dörren. Ett stenkast bort finns Gallerian och NK. En bit längre upp på Regeringsgatan ligger Mood Stockholm, en galleria fylld med mode, kaféer och restauranger. Vid Hamngatan/Regeringsgatan sätter nyetableringar en ny prägel på stråket med Victoria's Secret, XXL och UNIQLO i spetsen .Träning och HälsaFitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59Sats NK - Beläget på Regeringsgatan 57Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1
  Kvarteret Jakob Större bildades ursprungligen på 1640-talet, då en ny stadsplan genomfördes på denna del av Norrmalm och omnämns 1648 som Jakob Major. Huvuddelen av den äldre bebyggelsen i kvarteret revs åren 1970-71. Här fanns tidigare flera kända Stockholmsetablissemang som Oscar Bergs hovkonditori i Regeringsgatan 14, restaurang Tre Remmare i Nummer 16 och Hamburger Börs i Jakobsgatan 6. I nuvarande restaurang Hamburger Börs finns inredningar från Oscar Bergs Konditori och gamla Hamburger Börs. Äldre bilder på hur det har sett ut i kvarteret kan du se om du följer länkarna nedan. Regeringsgatan söderut, Jakob större till vänster i bild 1955 Regeringsgatan norrut, Jakob större till höger i bild 1956 Jakobsgatan 6 1970 Länkarna går till Stockholmskällan, en webdatabas som samlar källmaterial om Stockholm. Besök gärna sidan för fler bilder och information om kvarteret Jakob Större eller andra platser som Du kan vara intresserad av!

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna