Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Oxtorgsgatan, 4 - Norrmalm

Oxtorgsgatan 4, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  195 m²
 • Inflytt

  Omgående
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  15 arbetsplatser

  Beskrivning

  Hiss som går rakt in i en ljus och fin lokal. Här har vi riktigt stora fönster med rikligt ljusinsläpp. Lokalen är öppen och här kan 15 personer arbeta. Här kan vi erbjuda ett enkelt och bekymmersfritt hyresavtal med endast 6 månaders bindningstid för 130 000 kr/månad. Inflytt kan ske per omgående. För den bilburne kan det vara bra att veta att Oxtorgsgaraget finns direkt utanför dörren. Och för den som cyklar så finns cykelparkering i fastigheten. Med sitt läge alldeles i närheten av Stockholms shoppinggator och tunnelbanestationer kan de allra flesta kraven täckas.

  121 000 - 130 000 kr/mån beroende på kontraktslängd

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Vasakronan kan inte erbjuda parkering i anslutning till fastigheten. Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besöka www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget eller Parkaden.
   Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter Stockholm city.Arlanda Express - 8 minCitybanan och T-centralen - 6 minStockholms centralstation - 8 minGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats) TunnelbanaFastigheten ligger nära tunnelbanestationerna T-centralen, Hötorget och Östermalmstorg. Allra närmast ligger Hötorget ca 100 m från fastigheten. Dessutom finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret. För mer information, Länk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats
   Läget mitt i Stockholm city gör att all tänkbar service finns alldeles utanför huset. Längs med Kungsgatan finns butiker och restauranger och en liten bit nedför Regeringsgatan ligger NK och Gallerian Mood med dess utbud av butiker, kaféer och restauranger. Postens Företagscenter finns strax intill. HotellDet finns ett par hotell av god kvalitet som finns i området. Här är ett par exempel.•Elite hotel Stockholm Plaza - Är ett 4-stjärningt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 29 från fastigheten•Nobishotel - Ett 4.5-stjärnigt hotel beläget på Norrmalmstorg 2-4 •Hotel Kung Carl- Ett 4 stjärnigt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 21.RestaurangerI området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna K25, Mc Donalds, Sturehof och Kungshallen.ShoppingNär det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger.Träning och hälsaSats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.  Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1
   Fastigheten Stuten 12 sträcker sig genom kvarteret och har således fasader mot Kungsgatan, Regeringsgatan samt Oxtorgsgatan. Det äldre huset uppfördes mellan åren 1924 och 1926 efter ritningar av Albin Stark och har fasad mot både Kungsgatan och Regeringsgatan. Mot Regeringsgatan och Oxtorgsgatan uppfördes 1971-73 ett nytt kontorshus som under 2000-talet genomgick en omfattande renovering med bl.a. en tillbyggnad och byte av fasaden. Äldre bilder på hur det har sett ut i kvarteret kan du se om du följer länkarna nedan. Regeringsgatan söderut från bron över Kungsgatan 1962 Hörnet Regeringsgatan/Kungsgatan 1907 Kungsgatan västerut från hörnet Regeringsg./Kungsg. 1956 Länkarna går till Stockholmskällan, en webdatabas som samlar källmaterial om Stockholm. Besök gärna sidan för fler bilder och information om kvarteret Stuten eller andra platser som Du kan vara intresserad av!

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna