Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Oxtorgsgatan, 4 - Norrmalm

Oxtorgsgatan 4, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  195 m²
 • Inflytt

  2019-11-11
 • Inkommet

  27 dagar sedan

  Beskrivning

  Hissen går rakt in i denna ljusa och fina lokal. Här har vi riktigt stora fönster med härligt ljusinsläpp och man känner (inte hör) gatans puls inne i lokalen. Runt hörnet ligger all tänkbar service, däribland den härliga restaurangen Smak. Läget är optilmalt, mitt emellan "nya och gamla city".

  Vårt kontorskoncept Smart & klart är ett nyckelfärdigt kontor som rymmer all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt. Konceptet riktar sig till den som lockas av flexibilitet. Inga krångliga avtal eller långa avtalstider. Allting är redan uppe och fungerar – inredning, möbler, IT, AV-utrustning, växter, kaffemuggar – allt finns på plats. Det är bara att sätta igång och jobba.

  Allt med Smart & klart är flexibelt. Avtalet är lätt att förstå, kan signeras digitalt och framförallt öppet för att förändringar kan ske. Smart & klart har inga långa avtalstider som låser in utan är snarare en hyresform som är skapat för att kunna följa med era utmaningar, oavsett om ni växer, behöver arbeta på andra sätt eller tillfälliga lokaler.

  Smart & klart handlar inte enbart om flexibilitet och snabbhet. Alla våra Smart & klart-kontor ger vi lite extra kärlek.
  Komma hem-känslan skapas i de många detaljerna, har kontoret dusch så finns snygga hållare för duschkräm och allt annat som behövs i ett badrum, i köket står handkräm som kan användas efter handtvätten. Det är känslan för helhet som skapar det kompletta kontoret.

  Totalhyra 140 000 kr per månad inkl möbler, inredning, växter och samtliga tillägg.

  Totalhyra 140 000 kr per månad inkl möbler, inredning, växter och samtliga tillägg

  Kommunikationer

  Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter Stockholm city.
  Arlanda Express - 8 min
  Citybanan och T-centralen - 6 min
  Stockholms centralstation - 8 min
  Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)
  London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)

  Tunnelbana
  Fastigheten ligger nära tunnelbanestationerna T-centralen, Hötorget och Östermalmstorg. Allra närmast ligger Hötorget ca 100 m från fastigheten. Dessutom finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.

  För mer information,

  Länk till SL:s webbplats
  Länk till SJ:s webbplats

  Parkering: Vasakronan kan inte erbjuda parkering i anslutning till fastigheten. Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besöka www.q-park.se  för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget eller Parkaden.

  Närservice

  Läget mitt i Stockholm city gör att all tänkbar service finns alldeles utanför huset. Längs med Kungsgatan finns butiker och restauranger och en liten bit nedför Regeringsgatan ligger NK och Gallerian Mood med dess utbud av butiker, kaféer och restauranger. Postens Företagscenter finns strax intill.

  Hotell
  Det finns ett par hotell av god kvalitet som finns i området. Här är ett par exempel.
  •Elite hotel Stockholm Plaza - Är ett 4-stjärningt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 29 från fastigheten
  •Nobishotel - Ett 4.5-stjärnigt hotel beläget på Norrmalmstorg 2-4
  •Hotel Kung Carl- Ett 4 stjärnigt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 21.

  Restauranger
  I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna K25, Mc Donalds, Sturehof och Kungshallen.

  Shopping
  När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger.

  Träning och hälsa
  Sats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C. 

  Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59
  Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna