Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Eget våningsplan för 8 arbetsplatser

Olivecronas väg 8, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  66 m²
 • Inflytt

  Omgående
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  5 - 8 arbetsplatser

  Beskrivning

  Hyr det övre planet av ett snyggt och ljust kontor mitt i city möblerat för 8 arbetsplatser. Det övre planet har glasväggar ut mot bottenplan där er hyresvärd Superfruit sitter, och ni har ingång, pentry, WC och mötesrum på ert plan. Här trivs företaget som vill ha kostnadseffektiva arbetsplatser i city med flexibelt avtal och en snygg miljö.

  Övervåningen består av ett större arbetsrum möblerat för 8 och pentry intill, en större WC med tvättmaskin, ett mötesrum för 6 personer samt ett förråd. Ni delar mötesrummet mötesrum och WC med hyresvärden. Hyresvärden kommer vid inflytt att flytta sin verksamhet (4 arbetsplatser) till entréplan.

  I närheten finns all tänkbar service i form av restauranger och butiker och Odenplans tunnelbanestation och pendel är bara någon minuts gångväg bort. Vasaparken som omedelbar granne gör det enkelt att ta med matlådan ut för en lunch i solen på gräset.

  Hyran är 40.000kr/mån och då ingår 8 bord och stolar, internet, städning varannan vecka, el, larm. Avtalstiden är flexibel och så även inflytt.

  Ni som flyttar in här får gärna vara konsulter eller startup eller annan kontorsverksamhet som inte innebär för mycket spring i lokalerna.

  Varmt välkomna på visning!

  Filer

  Planritning

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna