Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Lästmakargatan, 3 - Norrmalm

Lästmakargatan 3, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  206 - 446 m²
 • Inflytt

  2019-4-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader
  Tagg:
  korttidsavtal
  sekelskifte
  attraktiv-hyra

  Beskrivning

  Möjlighet att hyra lokaler i ett riktigt härligt hus - precis vid Stureplan. Stuckaturer, takrosetter och vackra golv trängs med varandra – allt för att ge en skön miljö att vistas i. Planlösningen är lite blandad. Det känns att det en gång varit stora lägenheter i huset. Det finns ett rum, en vrå - för alla. Att det sedan även finns 4 balkonger med totalt 3 flaggstänger, är en trevlig bonus. Lokalerna kan hyras ut tom 31 December 2019 med avstående av besittningsskydd. Lediga lokaler finns på våning 1 & 2. Våning 1: 206 kvm Våning 2: 240 kvm Hiss saknas men trapphuset är charmigt och trevligt att gå i.

  Kommunikationer

  Hyresgäster kan kontakta Q-Park på telefon 0771-96 90 00 eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. För besökande till fastigheten finns allmänna parkeringsgarage i närheten, exempelvis på Regeringsgatan samt Oxtorgsgatan.
  Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm city.Arlanda Express - 10 minCitybanan och T-centralen -12 minStockholms centralstation - 12 minGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)TunnelbanaNärmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg och ligger bara några minuter från fastigheten. Bussförbindelser Ett flertal busslinjer passerar även utanför på Birger Jarlsgatan.För mer information, seLänk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats
  Fastigheten är belägen i närheten av Stureplan och inom gångavstånd finns exempelvis Sturegallerian, NK och Mood Gallerian med dess stora utbud av butiker, restauranger och kaféer. Är du träningssugen är det även nära till Sturebadet, en träningsanläggning med spa, bad och aerobicpass av olika slag. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis restaurang Riche och Friday´s. HotellDet finns ett par hotell av god kvalitet som finns i området. Här är ett par exempel.•Elite hotel Stockholm Plaza - Är ett 4-stjärningt hotel beläget på Birgerjarlsgatan 29 från fastigheten•Nobishotel - Ett 4.5-stjärnigt hotel beläget på Norrmalmstorg 2-4 •Story hotell - Ett 4.5 stjärnigt hotel beläget på Riddargatan 6.RestaurangerI området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten ligger exempelvis restaurangerna Riche, East, Sturehof och TGI Friday´s.ShoppingNär det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid Stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. På Regeringsgatan ligger gallerian Mood Stockholm som kantas av kaféer, butiker och restauranger.Träning och hälsaSats Stureplan - Beläget på Birgerjarlsgatan 6C.  Fitness24seven - Beläget på Regeringsgatan 59Aleris vårdcentral - Beläget på Riddargatan 1
  Huset uppfördes ursprungligen 1895-97 för att inrymma bostäder. Arkitekt var Carl Olinder och bygghere Kommanditbolaget Burman & Co. 1945 byggdes bostäderna om till kontor. Idag finns här moderna kontorslokaler med originaldetaljer bevarade samt en stor restauranglokal med spännande planlösning. Äldre bilder från området finner du om du följer länkarna nedan. Södra Stureplan mot Biblioteksgatan 1896 Södra Stureplan mot Biblioteksgatan 1898-1900 Södra Stureplan 1952 Länkarna går till Stockholmskällan, en webdatabas som samlar källmaterial om Stockholm. Besök gärna sidan för fler bilder och information om Vildmannen eller andra platser som Du kan vara intresserad av!

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna