Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Kungsträdgårdsgatan, 16 - Norrmalm

Kungsträdgårdsgatan 16, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  560 m²
 • Inflytt

  2020-4-1
 • Inkommet

  79 dagar sedan

  Beskrivning

  Topplokal med utsiktHögst upp i huset ligger detta ljusa luftiga kontor som har fyra rum i olika storlekar och ett mindre pentry som är centralt placerat.Alla rum har stora fönster och terrassdörr som leder ut till en smal balkong som löper längs hela fasaden. Här befinner man sig verkligen mitt i händelsernas centrum med en helt fantastisk utsikt över Kungsträdgården och promenadavstånd till hela citys serviceutbud.

  Kommunikationer

  Det är nära till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och till Norrmalmstorg där bussar och spårvagnar avgår. Kort promenad till T-Centralen som trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen avgår ett flertal båtlinjer. För mer information, se sl.se

  Parkering: Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan eller Smålandsgatan.

  Närservice

  Fastigheten är belägen vid Kungsträdgården med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Ett stenkast bort finns Norrmalmstorg och Berzelii park. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar. I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis Max, Mc Donald´s, Friday´s och restaurang Riche. När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. Granne med NK på Regeringsgatan finner man Mood Gallerian som kantas av butiker, kaféer och restauranger. I sturegallerian ligger även den exklusiva spa- och träningsanläggningen Sturebadet.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna