Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Kungsträdgårdsgatan, 16 - Norrmalm

Kungsträdgårdsgatan 16, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  555 m²
 • Inflytt

  2020-5-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Nyrenoverat sekelskifte med storrumslösningar mot Kungsträdgårdsgatan och Näckströmsgatan. Dessutom har lokalen 3 ljustgårdar

  Kommunikationer

  Det är nära till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen) och till Norrmalmstorg där bussar och spårvagnar avgår. Kort promenad till T-Centralen som trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen avgår ett flertal båtlinjer.

  För mer information, se sl.se

  Parkering: Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Regeringsgatan eller Smålandsgatan.

  Närservice

  Fastigheten är belägen vid Kungsträdgården med närhet till stadens bekvämligheter och Djurgårdens grönområden. Ett stenkast bort finns Norrmalmstorg och Berzelii park. Från Nybrokajen avgår ett flertal skärgårdsbåtar.

  I området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I närheten finns exempelvis Max, Mc Donald´s, Friday´s och restaurang Riche.

  När det gäller shopping finns det mesta, inte minst i gallerior och varuhus i närområdet. Vid stureplan finns Sturegallerian och på Hamngatan ligger NK och Gallerian. Granne med NK på Regeringsgatan finner man Mood Gallerian som kantas av butiker, kaféer och restauranger.

  I sturegallerian ligger även den exklusiva spa- och träningsanläggningen Sturebadet.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna