Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Kungsbron, 1 - Norrmalm

Kungsbron 1, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  170 m²
 • Inflytt

  Omgående
 • Inkommet

  16 dagar sedan
 • Våning

  3
 • Byggår

  1989

  Beskrivning

  Yteffektiv kontorslokal om 170 kvm i World Trade Center med oslagbara kommunikationer och en service i toppklass.

  World Trade Center erbjuder ljusa, yteffektiva och moderna kontor med en kringservice som få kan matcha. Här har några av landets mest framgångsrika företag, såväl svenska som internationella, sitt kontor - Vill du bli ett av dem?

  Lokalen är inflyttningsklar och i mycket gott skick med en blandad planlösning. Här finns möjligheten att antingen teckna nytt avtal direkt med hyresvärden alternativt att hyra i andra hand av nuv. hyresgäst.

  Bashyran är 79 333 kr/mån exkl moms i nuvarande avtal som löper t.o.m. 2020-09-30. Tillägg för värme och fastighetsskatt tillkommer med 8 347 kr/mån exkl moms.

  Som hyresgäst i World Trade Center har man oslagbara kommunikation med ett läge precis intill Cityterminalen. WTC har bemannad reception och som hyresgäst har man tillgång till lokalen 24/7.
  I WTC finns dessutom en stor konferensanläggning, flera olika restauranger, gym, gemensamma terrasser, cykelparkering mm.

  Lokalens utforming

  Lokalen har en eftfektiv och inbjudande planlösning med ett öppet kontorslandskap invid entrén i anslutning till en pentry med pausyta, ett showroom samt projektyta, två kontorsrum och ett större mötesrum.

  Om fastigheten

  WTC Stockholm ägs av Alecta pensionsförsäkring, ömsesidigt
  och förvaltas av Newsec Asset Management AB. Här finns ca 2000 arbetsplatser
  fördelat på ca 90 företag inklusive kontorshotellet City Office.

  World Trade Center erbjuder ljusa, yteffektiva och moderna kontor med en kringservice som få kan matcha. Inte så konstigt kanske att några av landets mest framgångsrika företag, såväl svenska som internationella sitter hos oss - Vill du bli ett av dem?

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   WTC ligger alldeles invid de största nationella knutpunkterna, Stockholms Central och Cityterminalen, med förbindelsemöjlighet till hela Sverige och övriga världen.

   Från WTC har du direktförbindelse med Cityterminalen där
   Arlandaexpress, Flygbussarna, Expressbussar samt anslutningsbussar till
   färjetrafiken finns. Tåg, pendeltåg och tunnelbana går från Centralen som också nås enkelt via Cityterminalen.

   Parkering: Garage: 265 parkeringsplatser är fördelade på två garage med infart från Kungsbron respektive Vasagatan/Gamla Brogatan. Garagen har direkt hissförbindelse med huset via hiss C, E, F, K och V. Besöksparkering med ett 30-tal platser. 3 lastkajer som kan nyttjas av hyresgäster. Cykelparkering: Garaget, plan 1. Infart från Terminalslingan 1 vid Kungsbron.

   Närservice

   Receptioner: De två huvudentréernas receptioner är bemannade dagtid. Övriga tider används passerkort och personlig kod. Besökare använder porttelefon som kan kopplas direkt till hyresgästen.

   Träning: Träningspuls finns i huset och erbjuder gym, klasser och andra hälsotjänster.

   Konferens: På plan 4 arrangeras alla typer av möten, konferenser och events för upp till 1
   200 gäster. Det finns 16 olika mötesrum för 2-170 personer med närliggande
   expoytor. Här finns även festvåningar att hyra. Anläggningen är medlem av
   Svenska Möten. Hyresgäster i World Trade Center har rabatt på konferenshyran.

   Restaurang: World Trade Center Restaurang erbjuder affärslunch och à la carte. Chambre Separé kan bokas för enskilda luncher, middagar och provningar. Upp till 250 sittande/360 gäster i mingel. Denna kan kombineras med festvåningen Manhattan med ytterligare 100/200 personer.

   Mitt i huset utanför konferenscentret ligger den året-runt-öppna uteserveringen
   Piazzan som serverar lunch alla vardagar mellan kl 11.00-13.30. Kvällstid kan lokalen ta 100- 400 sittande eller upp till 800 gäster i mingel med egen scen om så önskas. Här finns även en enklare deli och möjlighet till catering.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna