Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kammakargatan 9A 243 kvm

Kammakargatan 9A, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  243 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  14 dagar sedan
 • Våning

  2
 • Byggår

  1920

  Beskrivning

  Välkommen till en charmig kontorslokal med stora industrifönster ut mot Kammakargatan. Kontoret lämpar sig för ca 16 medarbetare och har ett stort och öppet pentry som passar perfekt för samlingar med hela bolaget.

  Lokalens utforming

  Lokalen är till största delen öppen planlösning med två mötesrum, ett för 8 personer och ett för 4 personer. Pentryt är öppet med lounge i samband där större möten för hela bolaget funkar utmärkt. Tre toaletter samt en med dusch finns. Balkong ut mot innergård finns.

  Varmt välkommen på visning!

  Om fastigheten

  En av juvelerna i Bonnier Fastigheters krona är det vackra förlagshuset på Sveavägen 56. Genom portalen i det här vita renässanspalatset har litterära giganter från Selma Lagerlöf till Jonas Hassen Khemiri kommit och gått för att få sina verk utgivna. Hela kvarteret är fyllt av lika delar historia som nutid. Mitt emot, på Adolf Fredriks kyrkogård vilar två av våra statsministrar, Hjalmar Branting och Olof Palme. I kvarteret Moraset äger vi tre fastigheter och promenerar man från det här kvarteret - Sveavägen, Luntmakargatan och Kammakargatan - passerar man på vägen upp till Hötorget och Konserthuset rader av trendiga restauranger, butiker och hotell.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets samt Rådmansgatans tunnelbana.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna