Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Industriell charm och kreativ arbetsmiljö

Hälsingegatan 43, Norrmalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  962 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  7
 • Byggår

  1930

  Beskrivning

  Nu finns möjlighet att hyra kontor i ett av Hagastaden bästa lägen. Här finns närhet till all tänkbar service, natursköna promenadstråk och mycket goda kommunikationer. Lokalen har öppen planlösning och är belägen på plan 7.

  Lokalens utforming

  Ljus och öppen med möjlighet till egen utformning.

  Övrigt

  Modernt kontor om 962 kvm med industrikaraktär.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Mycket strategiskt läge med direktanslutning till E4/E20 som gör att du snabbt tar dig in och ut ur stan. Tunnelbanan (station Sankt Eriksplan) ligger en kort promenad bort och här finns även, flygbussar och flertalet bussar inom kort gångavstånd. Citybanan har en uppgång på Dalagatan som bara är ett stenkast bort och från Odenplan går pendeltåget. 2025 kommer det även att finnas en tunnelbanestation mitt i Hagastaden.

   Parkering: Garage finns i huset.

   Närservice

   I dagsläget hittar du här ett gediget serviceutbud med all förväntad service såsom restauranger, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, apotek etc. Området är under stor utveckling och inom snar framtid kommer du att hitta nya spännande koncept blandat med ett kvalitativt serviceutbud som är tidsbesparande och underlättar vardagslivet. Klädbutiker, second-hand, caféer & restauranger, delikatessbutiker, frisörer samt mat och inredningsbutiker är exempel på innehåll som du finner här.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna