Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Wallingatan, 2 - Norrmalm

Wallingatan 2, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  535 m²
 • Inflytt

  5/1/2019 - Q1 2019
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  44 arbetsplatser

  Beskrivning

  Nu kan Westmanska Palatset erbjuda en modern lokal med sekelskifteskaraktär och högt i tak. I Westmanska Palatset välkomnas man av en representativ entré med gemensam reception. I fastigheten finns även en modern konferensanläggning med hörsal för upp till 140 personer samt en festvåning och vinkällare. Det finns även restaurang i huset med både dagens lunch, a la carte meny och middagar. Som hyresgäst har man också tillgång till två charmiga innergårdar med sittgrupper. Välkommen!

  Kommunikationer

  Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Wallingatan och Olof Palmes gata.
  Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm cityArlanda Express - 10 minCitybanan och T-centralen - 7 minStockholms centralstation - 10 minGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)TunnelbanaDe närmaste T-banestationerna är Hötorget och Rådmansgatan längs den gröna linjen. BussförbindelserSL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan vid Hötorget. För mer information, seLänk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats
  RestaurangerI området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. På Drottninggatan finns ett flertal caféer och lunchrestauranger. I närheten finns även den populära restaurangen GRILL.Shopping och nöjenNär det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Drottninggatan som kantas av butiker.Inom gångavstånd från fastigheten ligger Centralbadet som erbjuder spa-behandlingar, bad. Konferens och evenemangsanläggning Westmans Event & Konferens AB beläget på Wallingatan 2 erbjuder utrymmen för dagskonferenser och möteslokaler för er nästa konferens, oavsett om ni bara har ett möte med ett fåtal deltagare eller en fullspäckad branschdag. I direkt anslutning finns en restaurang vilket innebär att förtäring för konferenserna kan tillhandahållas. Träning- och hälsa Sats Hötorget - Beläget på Sveavägen 20. City Akuten Husläkarmottagning - Beläget på Apelbergsvägen .
  Konst på GrönlandetErnst Billgren har skapat skulpturen av den lilla räven på innergården mellan år 1997 och 1998. Skulpturen är en markering av en minnesplats/-lund, men eftersom räven ligger och sover över minnesplattan råder det en viss osäkerhet om vad minneslunden sympoliserar.Ernst Billgren fick idén om ett slags vanitasmotiv när han klev in på innergården. Detta eftersom Grönlandet är ett av stadens äldsta palats som kvarstår från en tid och ett Stockholm som i övrigt är försvunnet.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna