Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Barnhusgatan, 3 - Norrmalm

Barnhusgatan 3, Norrmalm, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  277 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  22 arbetsplatser
 • Våning

  5

  Beskrivning

  Fin sekelskiftslokal i en mycket vacker fastighet.Här får du vara med och skapa en fin modern lokal.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten ligger i närheten av t-banans gröna linje vid Hötorget. Nere på Sveavägen, hållplatsen ligger bara några steg bort, kan du ta buss 59, 516, 526, 561 och 565.

   Vid Hötorget passerar linje 1 och 291. Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd. Så det är ingen överdrift att säga att läget är ypperligt för dig som reser kollektivt. Med bil når du enkelt E4:an via Sveavägen och Norrtull.

   Stockholms Stads ambition är att få fler att cykla och ökar successivt antalet cykelbanor, även på tätt trafikerade citygator. Sveavägen är ett exempel på det.

   Närservice

   Fastigheten ligger i ett levande citykvarter med både företag och boende och all tänkbar närservice på nära avstånd. Drottninggatan, Sveavägen, Kungsgatan och Hötorget når du på bara några minuter så du behöver inte vara rädd för att tröttna på luncherna, du kan äta på olika ställen varje dag. Är du sugen på en after work så kommer du att hitta många favoriter i dina nya kvarter.

   Shopping och andra vardagsärenden hinner du lätt med på lunchen eller på vägen hem - skönt att veta om du ibland har svårt att få vardagspusslet att gå ihop. I närheten finns också Systembolag, apotek, optiker, matvarubutiker och ett flertal gym.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna