Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Lindhagensgatan 133, Stockholm

Lindhagensgatan 133 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  308 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

Beskrivning

Luftiga, nyrenoverade lokaler med karaktär och sobra materialval

Kv. Hornsberg 10 är byggd i tre etapper. Första etappen färdigställdes under 1948. Därefter tog det 17 år tills nästa huskropp uppfördes. Sista delen stod klar 1985. Från första början var området på Västra Kungsholmen i princip enbart ett industriområde och således var Hornsberg 10 en industrifastighet. Idag har området utvecklats från ett industriområde till ett levande företags- och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Utvecklats har även fastigheten Hornsberg 10 gjorts som idag består av butik, laboratorium och en del lagerytor men till största delen av kontor.

Filer

Planritning

Andra filer

Kommunikationer

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil uppe på Essingeleden. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både den gröna och blå tunnelbanelinjen finns inom sex minuters gångavstånd med stationerna Kristineberg och Stadshagen.

Parkering: Här finns parkeringsplatser att hyra i närliggande parkeringsgarage. Är du intresserad av att hyra parkering, kontakta din Biträdande förvaltare.

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal